Πλεύρης – Εξάρχεια: Χαμός στο Twitter για το… ριψοκίνδυνο προεκλογικό βίντεο του υποψήφιου βουλευτή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλεύρης – Εξάρχεια: Χαμός στο Twitter για το… ριψοκίνδυνο προεκλογικό βίντεο του υποψήφιου βουλευτή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πλεύρης - Εξάρχεια: «Τα Εξάρχεια είναι άβατο» λέει ο υποψήφιος με τη ΝΔ και η εμφάνισή του στην περιοχή σχολιάζεται ποικιλοτρόπως.

04.07.2019 | 06:44

Πλεύρης – Εξάρχεια: Επίσκεψη στη… Μονμάρτη της Αθήνας, τα Εξάρχεια πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθήνας Θάνος Πλεύρης, θέλοντας να στείλει το μήνυμα, ότι με την ανάληψη της κυβέρνησης από την ΝΔ, η ανοχή στην βία και την παρανομία παίρνει τέλος. Αυτό είναι άλλωστε και το μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο: Μία βόλτα στην πλατεία Εξαρχείων. Με Νέα Δημοκρατία τελειώνει το άβατο, τελειώνει η ανομία. Παραδίδουμε την πλατεία στους κατοίκους. Βέβαια πολλοί παρατήρησαν ότι το βίντεο είναι μόλις λίγα δευτερόλεπτα, ότι έχει τραβηχτεί νωρίς το πρωί όταν στην πλατεία δεν υπάρχει κόσμος και αυτό προκάλεσε και ορισμένα σχόλια στα social media. Αλλά βέβαια είναι και η απόδειξη του προβλήματος που υπάρχει στην γειτονιά, αφού όπως πιστοποιούν τα καθημερινά επεισόδια, οι βόμβες μολότοφ και η εγκληματικότητα, η Αστυνομία αδυνατεί να αντιμετωπίσει τους αντιεξουσιαστές.

Γι’ αυτό και ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Αθήνας, μέσω Twitter, δίνει τη δική του απάντηση για την παρουσία του στην περιοχή.  Στην ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του αναφέρει τα εξής: «Για όσους λοιπόν αναφέρεστε ότι πήγα πρωινή ώρα στα Εξάρχεια και μιλούσα σιγά για να μη γίνω αντιληπτός, η απάντηση είναι προφανώς ΝΑΙ. Διότι τα Εξάρχεια είναι άβατο και προφανώς αν δεν ήταν, ο καθένας θα πήγαινε όποια ώρα ήθελε. Αυτός είναι ο συμβολισμός και αυτό πρέπει να αλλάξει».

Πλεύρης – Εξάρχεια: Δείτε το βίντεο

Πλεύρης – Εξάρχεια: Το Twitter πήρε “φωτιά”

Πλεύρης – Εξάρχεια: Κινδυνεύω αν πάω μεσημέρι στην πλατεία

“Δεν έχω τη δυνατότητα να πάω κανονική ώρα στην πλατεία Εξαρχείων γιατί κινδυνεύω, αυτό είναι το άβατο” είπε στο News 24/7 ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Αθηνών, Θάνος Πλεύρης, εξηγώντας την κίνησή του να πάει στις 7 το πρωί στην πλατεία Εξαρχείων και να αναρτήσει σχετικό βίντεο στα social media.

“Η κίνηση μου ήταν συμβολική ακριβώς για να δείξω ότι μπορώ να πάω μόνο όταν δεν υπάρχει κόσμος στην πλατεία και μάλιστα από τους συγκεκριμένους που μπορεί να δημιουργούν και επεισόδια, όχι ότι δεν πάνε και βέβαια και άλλοι πολίτες. Αλλά δεν μπορεί να πάει κάποιος πολιτικός, επώνυμος που δεν είναι αρεστός στην ιδεολογία του αναρχισμού, του αντεξουσιασμού” εξήγησε ο κ.Πλεύρης λέγοντας παράλληλα πως ούτε επώνυμοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να πάνε έστω για έναν καφέ στην πλατεία Εξαρχείων, την ώρα που όπως είπε είναι η μοναδική πλατεία που δεν έχει επιλεγεί από κανένα πολιτικό κόμμα για προεκλογική συγκέντρωση, σε αντίθεση με όλες τις άλλες κεντρικές πλατείες της Αθήνας.

“Ένα κομμάτι του ποινικού δικαίου ξέρει ότι δεν μπαίνει περιπολικό στην πλατεία και το εκμεταλλεύεται” συμπλήρωσε σημειώνοντας πως το ζήτημα θα λυθεί μέσω της αστυνόμευσης. “Η αστυνομία πρέπει να έχει την εντολή να κινείται σε όλους τους χώρους της ελληνικής επικράτειας, άρα και στα Εξάρχεια. Το πως θα το κάνει επιχειρησιακά είναι δικό της θέμα” είπε τονίζοντας έτσι πως χρειάζεται πολιτική βούληση.

Exit mobile version