Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ομιλία Άδωνι Γεωργιάδη: Χαμός στο Μαρούσι – Να βγει πρώτος γιατί είναι παλικάρι, είπε ο Σαμαράς (pics-vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομιλία Άδωνι Γεωργιάδη: Χαμός στο Μαρούσι – Να βγει πρώτος γιατί είναι παλικάρι, είπε ο Σαμαράς (pics-vid)

Ομιλία Άδωνι Γεωργιάδη: Ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς παραβρέθηκε στην τελική προεκλογική ομιλία του Αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι.

Ομιλία Άδωνι Γεωργιάδη: Στο Μαρούσι στην πλατεία Ηρώων έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία ο Άδωνις Γεωργιάδης, λίγο πριν τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Παρόντες ήταν -μεταξύ άλλων- οι Αντώνης Σαμαράς, Άρης Πορτοσάλτε, Γιώργος Πατούλης και Θεόδωρος Αμπατζόγλου. Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έστειλε μήνυμα νίκης για τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. «Κάποτε η Αριστερά έλεγε ότι της ανήκουν οι πλατείες. Τώρα τις πλατείες της πήρε η Δεξιά.Με τον επερχόμενο Πρωθυπουργό της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, θα κάνουμε το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός”, είπε αρχικά.

“Θα ολοκληρώσουμε αυτό που, δυστυχώς, διεκόπη όταν η ανίερη συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής σταμάτησε την προσπάθεια της κυβέρνησης Σαμαρά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη στήριξη του ελληνικού λαού, θα πάρει τη σκυτάλη από εκεί που την άφησε ο Αντώνης Σαμαράς για να πάμε την Ελλάδα μπροστά και να την καμαρώσουμε μια σπουδαία χώρα.Αυτό είναι το στοίχημα. Για αυτό ζητάμε τη ψήφο του ελληνικού λαού την Κυριακή, για να έχει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τα χέρια του λυμένα για να λάβει τις αναγκαίες αποφάσεις για τη χώρα».

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι παλικάρι και είναι ο μικρός μου αδελφός. Στα δύσκολα είναι πάντα μπροστά, αξίζει να είναι πρώτος σε σταυρούς», επεσήμανε ο Αντώνης Σαμαράς, με τον Γιώργο Πατούλη να αναφέρει ότι όσοι τον αγαπούν πρέπει να ψηφίσουν τον Άδωνι. Η πλατεία ήταν ασφυκτικά γεμάτη, με τη συζήτηση να κρατάει πάνω από δύο ώρες. Το παρών έδωσε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε αλλά και ο γνωστός τραγουδιστής Αντύπας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις