Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Δαλάκα: Ο Ατακάν, η νίκη και το χρυσό deal για να μπει στο παιχνίδι
LIFESTYLE

Survivor Δαλάκα: Ο Ατακάν, η νίκη και το χρυσό deal για να μπει στο παιχνίδι

Survivor Δαλάκα: Το Survivor Ελλάδα - Τουρκία ολοκληρώθηκεμε την Κατερίνα Δαλάκα να αναδεικνύεται νικήτρια του φετινού ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor Δαλάκα: Στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη μεγάλη νίκη στο Survivor Ελλάδα Τουρκία, η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για όλα. Οι αγώνες, το έπαθλο, ο Ατακάν… Η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε στην εκπομπή Μαζί σου για όλα. «Είμαι πολύ χαρούμενη, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Το ότι δεν κέρδισα την πρώτη φορά, πιστεύω ότι οφείλεται σε ένα μεγάλο ποσοστό ότι είμαι γυναίκα», δήλωσε η Κατερίνα Δαλάκα. Παραδέχθηκε δε, ότι πήρε πολύ καλά χρήματα για να αφήσει τις προπονήσεις και να πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Ισχύει ότι πήρα πάρα πολύ καλή αμοιβή. Οι καιροί είναι δύσκολοι και όταν σου δίνονται κάποιες καλές ευκαιρίες στη ζωή σου, πρέπει να τα ζυγίζεις τα πράγματα και να βλέπεις τι είναι καλό για σένα, για το μέλλον σου και την οικογένειά σου. Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή». Όσο για το αν ερωτεύτηκε τον Ατακάν, η Κατερίνα Δαλάκα απάντησε ευθέως.  «Όχι. Εγώ στο παιχνίδι μπήκα καθαρά για τον στόχο που είχα. Το ότι αναπτύσσονται σχέσεις, φιλίες και ότι τα συναισθήματα εκεί μέσα είναι έντονα, ο καθένας μπορεί να το μεταφράσει με διαφορετικό τρόπο. Γενικά, είμαι ένα άτομο που αν έχω κάτι το λέω ξεκάθαρα, δεν κρύβομαι. Νομίζω δεν είναι ντροπή να νιώθεις κάποια πράγματα».

Κατερίνα Δαλάκα: Τι θα κάνει τα χρήματα;

Νωρίτερα σε γρήγορες δηλώσεις στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Δαλάκα απάντησε στο τι θα κάνει τα χρήματα που πήρε. «Οι καιροί είναι πάρα πολύ δύσκολοι, οπότε είναι μια μεγάλη ευκαιρία σε τέτοια ηλικία να έχει κάποιος ένα τέτοιο χρηματικό ποσό. Νομίζω ότι θα κάνω πάρα πολύ άνετα την προετοιμασία μου, χωρίς να έχω το οποιοδήποτε άγχος. Θα βοηθήσω την οικογένειά μου και ανθρώπους που έχουν ανάγκη και από εκεί και πέρα, μακάρι να έρθουν όλα καλά και να κάνω και κάποια επένδυση. Θα δείξει… Όλοι λένε ό,τι θέλουν. Φυσικά και είχα μια πάρα πολύ καλή πρόταση, αλλά αν δεν εξακριβώσει κάποιος το ποσό δεν μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Ήταν πολύ καλά και δόξα τω Θεώ έχω βγει πάρα πολύ κερδισμένη από αυτό το παιχνίδι».

Survivor Δαλάκα: Ποια ήταν η συμφωνία

Πέρα από τον τίτλο της νικήτριας του Survivor 2019, η Κατερίνα Δαλάκα κέρδισε και 100.000 ευρώ, ωστόσο το ποσό που θα πάρει είναι πολύ μεγαλύτερο, λόγω του deal που είχε κάνει! Τα πολύ χαμηλά νούμερα του Survivor 3 οδήγησαν την παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί να προβεί σε διάφορες ενέργειες που θα βελτίωναν την κατάσταση και θα ανέβαζαν την τηλεθέαση. Στις ενέργειες αυτές συμπεριλαμβάνονταν εβδομαδιαία αγωνίσματα με έπαθλα αυτοκίνητα και χρηματικά ποσά των 10.000, αλλαγές στις ομάδες, καθώς και η προσέγγιση παλαιότερων παικτών.

Μετά την πρόταση στον Ντάνο, νικητή του πρώτου Survivor, και την απόρριψή της εκ μέρους του, η Acun Media στράφηκε στη δυνατή παίκτρια του δεύτερου Survivor, την Κατερίνα Δαλάκα. Η Κατερίνα Δαλάκα, που είχε λάβει τη δεύτερη θέση στο ριάλιτι του 2018, δέχτηκε να μπει στο παιχνίδι και να ταξιδέψει ξανά για Άγιο Δομίνικο, κάνοντας, όμως, μια πολύ καλή συμφωνία με την παραγωγή. Το χρηματικό ποσό που της έταξαν ήταν πολύ υψηλό, γι’ αυτό και η Δαλάκα αποφάσισε να αφήσει πίσω της τον αθλητισμό και να συμμετάσχει στο ριάλιτι, για το οποίο μέχρι πέρυσι έλεγε πως της καταπόνησε το σώμα.

Μάλιστα, μέχρι και λίγους μήνες πριν της γίνει η συγκεκριμένη πρόταση, η Δαλάκα δήλωνε χαρακτηριστικά πως “δεν θα έμπαινε ξανά στο παιχνίδι γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ το σώμα της”. Το μεταξύ τους deal έκλεισε στα 12.000 ευρώ τη βδομάδα, επομένως, ακόμη κι αν η Δαλάκα δεν κέρδιζε,  θα έπαιρνε 228.000 ευρώ καθώς έμεινε στο Survivor για 19 εβδομάδες. Προσθέτοντας στο ποσό αυτό το χρηματικό έπαθλο του τελικού που είναι 100.000 ευρώ, σημαίνει ότι η Κατερίνα Δαλάκα θα πάρει συνολικά για τη συμμετοχή της 328.000 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις