Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Υβέτ μοντέλο – καρκίνος: “Θα γίνω καλά, έλεγε το κοριτσάκι μου” – Η Κρίστι Βρανά για την άτυχη 17χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Υβέτ μοντέλο – καρκίνος: “Θα γίνω καλά, έλεγε το κοριτσάκι μου” – Η Κρίστι Βρανά για την άτυχη 17χρονη

Υβέτ μοντέλο - καρκίνος: Θρήνος στον χώρο της ελληνικής μόδας καθώς όπως έγινε χθες γνωστό έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 17 ετών το μοντέλο Υβέτ Ευδοκίμοβα, του πρακτορείου μοντέλων Cristi Models.

Υβέτ μοντέλο – καρκίνος: Θρήνος στον χώρο της ελληνικής μόδας, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 17 ετών η Υβέτ Ευδοκίμοβα. Η Υβέτ από τα 14 της χρόνια είχε αποφασίσει να κατακτήσει τις διεθνείς και εγχώριες πασαρέλες και τελικά η πόρτα του γραφείου της Κρίστι Κρανά άνοιξε διάπλατα στο πέρασμά της με την υπόσχεση για ένα λαμπρό μέλλον στο μόντελινγκ. Η Κρίστι Κρανά μίλησε στο protothema.gr και αποκάλυψε τη μάχη που έδωσε η 17χρονη για να νικήσει τον καρκίνο. «”Θα γίνω καλά” έλεγε το κοριτσάκι μου. Είχε λευχαιμία και δυστυχώς ήταν ένας επιθετικός καρκίνος. Από τον περασμένο Οκτώβρη ήταν άρρωστη, είχε υψηλό πυρετό και η μητέρα της την πήγε στο νοσοκομείο. Πάλεψε πολύ για να κρατηθεί στη ζωή, έκανε όνειρα από το κρεβάτι του νοσοκομείου αλλά δεν τα κατάφερε. Μεγάλο χτύπημα για τη μητέρα της ο θάνατος της Υβέτ, γιατί ήταν μοναχοπαίδι. Σε εμένα είχε έρθει όταν ήταν μόλις 14 ετών και μάλιστα είχε όλα τα προσόντα για να γίνει ένα μοντέλο που θα πρωταγωνιστούσε τόσο σε Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ήταν ένα όμορφο, ψηλό, καλλίγραμμο κοριτσάκι και πάνω από όλα ένα γλυκό και ευγενικό παιδί. Ό,τι δουλειά της έδινα μου έλεγε: “χίλια ευχαριστώ”. Είχε πολύ μεγάλη δύναμη μέσα της, πίστευε ότι θα γίνει καλά κι ότι θα τελείωνε το σχολείο της. Κι εγώ και η μητέρα της ήμασταν δίπλα της και τη στηρίζαμε. Της έλεγα: “Θα γίνεις καλά κοριτσάκι μου, εμείς είμαστε δίπλα σου για ότι χρειαστείς” μέχρι που η μικρή μου Υβέτ άφησε την τελευταία της πνοή και μας βύθισε στο πένθος» είπε χαρακτηριστικά η Κρίστι Κρανά. Η κηδεία της 17χρονης Υβέτ έγινε σήμερα στις 11.00 το πρωί, στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης.

Υβέτ μοντέλο – καρκίνος: Η ανάρτηση με την οποία η Κρίστι Κρανά γνωστοποίησε τον θάνατό της

«Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε συγκλονισμένοι. Έφυγε από την ζωή το μοντέλο μας Υβέτ μετά από 9 μήνες σκληρής μάχης με τον καρκίνο… Μόλις 17 χρόνων… Ήταν ένα καλόψυχο, πανέμορφο, ευγενικό πλάσμα, που πάντα έλεγε ευχαριστώ σε οτιδήποτε κάναμε για εκείνη. Θα έκανε μεγάλη καριέρα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κουράγιο στην υπεροχή μανούλα της. Ήταν το μοναχοπαίδι της. Αύριο 4/7 στις 11:00 στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης θα είμαστε όλοι εκεί για να πούμε το τελευταίο αντίο στο κοριτσάκι μας. Θερμή παράκληση τα κορίτσια και αγόρια που ήταν μαζί της στη σχολή θα ήθελα να είναι μαζί μας αύριο. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις