Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Υβέτ μοντέλο – καρκίνος: “Έσβησε” στα 17 της χρόνια – Η ανάρτηση της Κρίστι Κρανά
ΕΛΛΑΔΑ

Υβέτ μοντέλο – καρκίνος: “Έσβησε” στα 17 της χρόνια – Η ανάρτηση της Κρίστι Κρανά

Υβέτ μοντέλο - καρκίνος: Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου ενός νεαρού μοντέλου που ανήκει στο πρακτορείο της έκανε γνωστό σήμερα η Κρίστι Κρανά.

Υβέτ μοντέλο – καρκίνος: Η μάνατζερ μοντέλων Κρίστι Κρανά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, έκανε γνωστή μία δυσάρεστη είδηση που βύθισε στο πένθος τον χώρο της μόδας στην Ελλάδα. Σε ηλικία μόλις 17 ετών έφυγε από τη ζωή, εντελώς άδικα, το νεαρό μοντέλο Υβέτ. Ο χαμός της νεαρής κοπέλας βύθισε σε θλίψη την οικογένεια, τους φίλους της και τους συναδέρφους της. Όπως αποκάλυψε η Κρίστι, η κοπέλα πάλευε με τον καρκίνο τους τελευταίους εννέα μήνες, χάνοντας τη μάχη για τη ζωή της. Η κηδεία της Υβέτ θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, στις 11:00 στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης.

«Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε συγκλονισμένοι. Έφυγε από την ζωή το μοντέλο μας Υβέτ μετά από 9 μήνες σκληρής μάχης με τον καρκίνο… Μόλις 17 χρόνων… Ήταν ένα καλόψυχο, πανέμορφο, ευγενικό πλάσμα, που πάντα έλεγε ευχαριστώ σε οτιδήποτε κάναμε για εκείνη. Θα έκανε μεγάλη καριέρα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κουράγιο στην υπεροχή μανούλα της. Ήταν το μοναχοπαίδι της. Αύριο 4/7 στις 11:00 στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης θα είμαστε όλοι εκεί για να πούμε το τελευταίο αντίο στο κοριτσάκι μας. Θερμή παράκληση τα κορίτσια και αγόρια που ήταν μαζί της στη σχολή θα ήθελα να είναι μαζί μας αύριο. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας!!».

Μιλώντας στο PatKiout.gr, ιδιοκτήτρια του ομώνυμου πρακτορείου μοντέλων είπε:

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Δεν μπορώ να ησυχάσω. Δυστυχώς… Μόλις 17 χρόνων. Ήταν άρρωστη. Η μαμά της είναι ξένη… Τι να σας πω τώρα. Καρκίνος! Εννέα μήνες ήτα στο νοσοκομείο «Ελπίδα». Δεν άντεξε και αύριο στις 11 το πρωί έχουμε την κηδεία… Πήγα να τη δω, προσπάθησα να βοηθήσω όσο μπορούσα. Δεν τα κατάφερε το κοριτσάκι. Ας είναι καλά εκεί που είναι. Ηρέμησε γιατί ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ όλους αυτούς τους μήνες με τις χημειοθεραπείες, τα ζωτικά, αφήστε… Εννέα μήνες. Επιθετικός καρκίνος στο αίμα, δεν είχε περιθώρια… Ήταν πολύ άτυχο το κορίτσι. Ήταν βαριά περίπτωση, δυστυχώς… Έχει μεγαλώσει μόνο με τη μητέρα της. Μοναχοπαίδι. Αυτή η μάνα τώρα… Μια ζωή θα την ακολουθεί…».

Μιλώντας σήμερα στην εφημερίδα Espresso, η Κρίστι Κρανά εξομολογείται: «Την επισκέφθηκα πολλές φορές στην κλινική, όμως το παιδί ήταν τόσο καταβεβλημένο. Ένα πανέμορφο κορίτσι με ύψος 1.82 και βάρος 70 κιλά, είχε μείνει μισό. Τι να σας πω… Η ζωή της δεν ήταν εύκολη. Η μαμά της ήταν από τη Βουλγαρία και ο μπαμπάς της Νιγηριανός, ο οποίος δεν την αναγνώρισε ποτέ. Αυτό τις πονούσε πολύ, όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στο να ζουν με αξιοπρέπεια. Άλλωστε, η μητέρα της είναι πολύ μορφωμένη, για αυτό και η κορούλα της ήταν τόσο ευγενικό, αγγελικό πλάσμα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις