Δήμητρα Αλεξανδράκη χωρισμός: To unfollow στον Μηλιώνη και η οργισμένη απάντηση

LIFESTYLE

Δήμητρα Αλεξανδράκη χωρισμός: To unfollow στον Μηλιώνη και η οργισμένη απάντηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Δήμητρα Αλεξανδράκη χωρισμός: Η σχέση της με τον Δημήτρη Μηλιώνη το τελευταίο διάστημα ήταν ταραχώδης και από ότι φαίνεται οι δυο τους έχουν τραβήξει δρόμους χωριστούς.

03.07.2019 | 06:19

Δήμητρα Αλεξανδράκη χωρισμός: Η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο Δημήτρης Μηλιώνης δεν είναι πια μαζί. Σύμφωνα το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day«, η μελαχρινή καλλονή και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από αρκετά χρόνια σχέσης.  Το γνωστό μοντέλο είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το Nomads, μετά από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε για το φημολογούμενο ειδύλλιο που είχε η Ιωάννα Μπέλλα με τον σύντροφό της, όσο εκείνη βρισκόταν στη Μαδαγασκάρη. Ωστόσο η Δήμητρα επιστρέφοντας στην Ελλάδα φάνηκε πως οι δυο τους ήταν μια χαρά μαζί, εκείνη τον υπερασπίζονταν και πόζαρε διαρκώς με το μονόπετρο που της είχε χαρίσει.  Τώρα όμως φαίνεται πως το ζευγάρι έχει χωρίσει. Όταν η Δήμητρα Αλεξανδράκη ρωτήθηκε για τη σχέση της, απέφυγε να απαντήσει.

Μάλιστα, ο ένας έκανε unfollow τον άλλο από το Instagram, ενώ το εντυπωσιακό μοντέλο διέγραψε όλες τις κοινές φωτογραφίες τους από τον προσωπικό της λογαριασμό. Αφορμή για να γίνει αυτή η αποκάλυψη από την Σταματίνα Τσιμτσιλή στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, το βράδυ της Δευτέρας, στο fashion show του Βασίλειου Κωστέτσου, που πραγματοποιήθηκε στον Κήπο Μουσών του Νομισματικού Μουσείου, όπου περπάτησε στο catwalk και έκλεψε τις εντυπώσεις. «Είσαι με έναν άνθρωπο που αγαπάς και σε αγαπάει…» ξεκίνησε να λέει η δημοσιογράφος, με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να τη διακόπτει λέγοντας: «Πάμε στις επόμενες ερωτήσεις. Αυτή τη στιγμή φοράω το χρώμα που ταιριάζει σε εμένα… μαύρα».

Διαψεύδει με οργισμένο τρόπο

Την έντονη ενόχλησή της για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον σύντροφό της Δημήτρη Μηλιώνη, εξέφρασε με ανάρτησή της στο Instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη. «Δεν ισχύει τίποτα από όσα γράφονται. Απλά κουράστηκα να ακούω πότε θα βάλω νυφικό και πότε θα κάνω παιδί. Λες και ζούμε το 1850. Δεν θέλω να ασχοληθεί κανένας με την προσωπική της ζωή ξανά για αυτό είπα στη δημοσιογράφο “πάμε παρακάτω στις ερωτήσεις”. Αρκετά σαπουνόπερα έγινε όλο αυτό» έγραψε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη στα instastories, θέλοντας έτσι να απαντήσει στα όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ώρες.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η σκυλίτσα μου έχει καλύψει το θέμα παιδί

Για την προσωπική της ζωή, το ενδεχόμενο ενός γάμου και ενός παιδιού μίλησε στους δημοσιογράφους η Δήμητρα Αλεξανδράκη.Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε πως μέχρι στιγμής το θέμα παιδί της το έχει καλύψει το σκυλάκι της, ενώ τόνισε πως όταν νιώσουν έτοιμοι μαζί με τον σύντροφό της, θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

«Βρίσκομαι ταυτόχρονα την ίδια στιγμή σε δύο διαφορετικά μέρη. Έχω παρατηρήσει ότι βρίσκουν αφορμή τον σκύλο μου για να μου μιλήσουν. Στα social media γίνεται χαμός, νομίζω ότι δεν είμαι η μονή που της γίνονται περίεργες προτάσεις και εκφράζοντας πιο έντονα τον θαυμασμό τους. Όταν νιώσουμε έτοιμοι με τον Δημήτρη θα κάνουμε το επόμενο βήμα. Έχει καλύψει η σκυλίτσα μου το θέμα παιδί! Αφήνεις τη σκυλίτσα δύο ώρες στο σπίτι μόνη, ενώ ένα παιδί δεν μπορείς! Δεν μπορώ να είμαι σε πάνελ εκπομπής που δεν μου ταιριάζει. Άλλο το να κάνω κάτι εναλλακτικό και άλλο να κάθομαι να κουτσομπολεύω», είπε μεταξύ άλλων

Exit mobile version