Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αφίσες – Θεσσαλονίκη: «Μαύρο» στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, για τη Μακεδονία
ΕΛΛΑΔΑ

Αφίσες – Θεσσαλονίκη: «Μαύρο» στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, για τη Μακεδονία

Αφίσες - Θεσσαλονίκη: Αφίσες, με τις οποίες καλούν τους Θεσσαλονικείς να «μαυρίσουν» υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές 2019 τοιχοκόλλησαν άγνωστοι στο κέντρο της πόλης.

Αφίσες – Θεσσαλονίκη: Αφίσες, με τις οποίες καλούν τους Θεσσαλονικείς να «μαυρίσουν» υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, τοιχοκόλλησαν άγνωστοι στο κέντρο της πόλης. Όπως αναφέρει το thestival.gr, στις αφίσες εμφανίζονται τα πρόσωπα των πέντε από τους έξι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης (Κουράκης, Παρασκευόπουλος, Μπόλαρης, Μηταφίδης, Αμανατίδης) καθώς και του ανεξάρτητου βουλευτή, Κώστα Ζουράρι. Τοιχοκολλήθηκαν μετά τα μεσάνυχτα σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης. Στο μήνυμα της αφίσας αναφέρεται: «Έλληνες Θεσσαλονικείς! Αυτοί στήριξαν την προδοσία της Μακεδονίας. Ξεπούλησαν το όνομά μας και τώρα με θράσος ζητούν ξανά την ψήφο μας. Μαύρο».

Όταν στη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΙ χθες, η συζήτηση έφτασε στην Συμφωνία των Πρεσπών, οι τόνοι ανέβηκαν πολύ. «Υπήρξε πατριδοκαπηλία. Διχάστηκε η Ελλάδα. Ο κ. Μητσοτάκης, και εσείς στον Σκάι, οργανώσατε μια προπαγάνδα ότι ο Τσίπρας έδωσε το όνομα Μακεδονία όταν το όνομα το έδινε η κυβέρνηση της ΝΔ από το 2005.Γιατί δεν λέγατε τόσο καιρό ότι υπήρχαν οι επιστολές από το 2005 με τις αποφάσεις της Νέας Δημοκρατίας; Όταν ήρθαμε εμείς και ολοκληρώσαμε μια διαδικασία δύσκολη που αναγκάσαμε τους γείτονές μας να προχωρήσουν σε συνταγματική αλλαγή, δεχθήκαμε επίθεση» τόνισε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας.

Τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας για το Σκοπιανό:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις