Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παππάς – Αντετοκούνμπο: «Παίζεις μονό μωρή… κότα;» (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παππάς – Αντετοκούνμπο: «Παίζεις μονό μωρή… κότα;» (vid)

Παππάς - Αντετοκούνμπο: Ο Νίκος Παππάς είδε στο ΟΑΚΑ μπροστά του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον προκάλεσε να παίξουν ένας εναντίον ενός

Παππάς – Αντετοκούνμπο: Στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν την ίδια ώρα σήμερα το πρωί για προπόνηση ο Νίκος Παππάς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού που αναρρώνει από σοβαρό τραυματισμό βρισκόταν στο γήπεδο για ατομική προπόνηση, ενώ για τον ίδιο λόγο βρέθηκε προφανώς και ο μεγάλος σταρ των Μιλγουόκι Μπακς. Ο Παππάς δεν έχασε την ευκαιρία και προκάλεσε τον «Greek Freak» για να παίξουν ένα μονό. Ένας εναντίον ενός δηλαδή, όπως έκαναν και παλιότερα.

Η πρόκληση βέβαια θύμιζε παλιούς συμμαθητές ή κολλητούς στο σχολείο. Ολοι όσοι έχουν ασχοληθεί με το μπάσκετ, έχουν περάσει τέτοιες… διαδικασίες. «Θα παίξεις μονό μωρή κότα;» ακούγεται να λέει ο Νίκος Παππάς στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ τραβάει το σκηνικό με το κινητό του. Ο MVP του φετινού ΝΒΑ δεν δείχνει να δέχεται και ο πρώην συμπαίκτης του στην Εθνική ομάδα συνεχίζει: «Πού να παίξει, ρε μ… Σε παίρνει; Δεν σε παίρνει…» Και πάλι όμως ο Αντετοκούνμπο δεν φάνηκε να συγκινείται από την πρόσκληση.

Παλιά ιστορία

Σύμφωνα με το μύθο πάντως, τον οποίο έχουν περιγράψει και οι δυο τους, υπήρξε μονομαχία μεταξύ τους σε μονό προ… δεκαετίας. Ο Giannis δηλαδή ήταν 14 ετών και ο Παππάς 18. Το παιχνίδι είχε λήξει με νικητή τον ενήλικα Παππά, με σκορ 33-0. Στη σημερινή μάχη, όπως έγραψε ο ίδιος ο Παππάς στα social media, το σκορ ήταν 20-0. Απλώς ο Αντετοκούνμπο δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο. Ίσως να το απέφυγε επειδή ο Παππάς δεν είναι ακόμη σε κατάσταση τέτοια που να μπορεί να παίζει ακόμη και μονό για την πλάκα του. Θέλει χρόνο για να συνέλθει από τον τραυματισμό του.

Το instant story πάντως για να μιλήσουμε και με ορισμούς Instagram έγινε viral μέσα σε χρόνο ρεκόρ. ‘Ολοι θέλησαν να δουν τις ατάκες του Παππά προς τον Αντετοκούνμπο, ενώ τα μέσα ενημέρωσης ανάρτησαν αμέσως το βίντεο. Όσοι γνωρίζουν καλά και τους δύο, θεωρούν βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει ρεβάνς. Ο Αντετοκούνμπο δεν έχει ξεχάσει εκείνο το 33-0.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις