Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκος Κοκλώνης: Με τη Χριστίνα Παππά, σε ένα… νέο Magava Tout (video)
LIFESTYLE

Νίκος Κοκλώνης: Με τη Χριστίνα Παππά, σε ένα… νέο Magava Tout (video)

Νίκος Κοκλώνης: Ο Νίκος Κοκλώνης που τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων, πήρε εξιτήριο και έκανε την έκπληξη.

Νίκος Κοκλώνης: Μία έκπληξη είχε για τους φαν του και όχι μόνο ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής φαίνεται πως αγαπάει πολύ το τραγούδι της Άννας Βίσση Μαγκάβα τουτ και αποφάσισε να το ξαναγυρίσει με παρτενέρ τη Χριστίνα Παππά. Οι δυο τους γύρισαν ένα νέο βίντεο κλιπ, πανομοιότυπο με το αυθεντικό και τραγούδησαν το διάσημο τραγούδι. “Πάντα μι καρδιά καπεσελ τουκε Ισιναμ μαζί πάντα σοδενιατε Καλέ τα αγκαλιατε κασοδεσ τουι Καροδεσ τουι.. Μαγκάβα τουτ, μαγκάβα τουτ μεραμα τουτ και μαγκάβα τουτ”, γράφει ο Νίκος Κοκλώνης στη λεζάντα και τα σχόλια που ακολουθούν, ποικίλα.  Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για την έκπληξη που ετοίμασε και την κούρασης των τελευταίων ημερών μετά το έμφραγμα που υπέστη. «Την Κυριακή έκανα ένα γύρισμα για ένα βιντεοκλίπ με τη Χριστίνα Παππά. Και να να μπορέσω να βγω χωρίς μπλούζα και να μην φαίνονται τα παραπάνω κιλάκια έκανα πολλή γυμναστική. Αφυδατώθηκα. Θα είμαι πιο προσεκτικός και θα πέσουν οι ρυθμοί μου μέχρι τη νέα σεζόν».

Υπενθυμίζεται πως ο παρουσιαστής του Open, Νίκος Κοκλώνης έκανε χειρουργείο για να διορθώσει τη μύτη του, η οποία έσπασε από την πτώση του μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που τον οδήγησε εσπευσμένα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και αφού έκανε όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις αποχώρησε.  «Είμαι καλά τώρα, λίγο καταβεβλημένος, σώθηκα από θαύμα, θα πάω να ανάψω μια λαμπάδα. Αν δεν με πίεζε ο γιατρός μου να έρθω στο νοσοκομείο, δεν θα είχα ξυπνήσει» είπε ο παρουσιαστής. Ο παθολόγος και θεράπων ιατρός περιέγραψε την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή.

«Ο Νίκος σώθηκε από θαύμα. Με τους ρυθμούς που δουλεύει ήταν σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα το πάθαινε – τον είχα προειδοποιήσει. Έπαθε υπερκόπωση, και από αυτό μέσα σε ένα περιβάλλον ζέστης, σε γύρισμα 6 ωρών έπαθε αφυδάτωση και κατέρρευσε, με το πέσιμο έκανε ένα κάταγμα στη μύτη και μια οξεία νεφρική ανεπάρκεια, με τη θεραπεία απεκατεστάθη πλήρως. Πέρασε κι ένα σαν καρδιακό επεισόδιο αυτό όμως ήταν αμελητέο, πρέπει να πάρει μέρες ξεκούρασης», είπε στην εκπομπή “Ευτυχείτε”.

Νίκος Κοκλώνης: H Σπυροπούλου τον επισκέφθηκε μετά το έμφραγμα

Ο επιτυχημένος παρουσιαστής, την Παρασκευή πήρε εξιτήριο και έκτοτε αναρρώνει στην προσωπική του κατοικία. Μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, επισκέφθηκε τον Νίκο Κοκλώνη προκειμένου να του ευχηθεί περαστικά και δημοσίευσε μία σχετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. “Get well soon”, σχολίασε χαρακτηριστικά στο Instastory που δημοσίευσε με τον Νίκο Κοκλώνη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε την φωτογραφία & το βίντεο:

Νίκος Κοκλώνης – Χριστίνα Παππά: Magava Tout

Και το αυθεντικό, αξέχαστο Magava Tout των… παιδικών μας καλοκαιριών:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις