Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αλβανία: Η στυλιστική επιλογή του Ράμα
ΚΟΣΜΟΣ

Αλβανία: Η στυλιστική επιλογή του Ράμα

Αλβανία: Σε κλίμα πόλωσης λόγω Ράμα οι δημοτικές εκλογές

Αλβανία: Σε κλίμα πόλωσης διεξήχθησαν χθες οι δημοτικές εκλογές στη γειτονική Αλβανία. Αυτό γιατί ο πρόεδρος της χώρας είχε ακυρώσει τη σχετική διαδικασία.

Η συμμετοχή των ψηφοφόρων κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Ανεπίσημα κυμάνθηκε γύρω στο 15% των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους. Σημειώθηκαν και κάποια μικροεπεισόδια, χωρίς ωστόσο να προκληθούν σοβαρά προβλήματα.

Σε αυτό συνέβαλαν και οι εκκλήσεις της αντιπολίτευσης στους οπαδούς της να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά. Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ιλίρ Μέτα είχε ορίσει τις εκλογές για τις  13 Οκτωβρίου. Η χαμηλή προσέλευση καταγράφεται ως νίκη της αντιπολίτευσης.

Ωστόσο ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα  τονίζει ως νίκη του και μόνο το γεγονός ότι στήθηκαν οι κάλπες. Ο ίδιος φαίνεται ότι βρήκε έναν αλλόκοτο τρόπο να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη στη χώρα του. Κι αυτός είναι οι στυλιστικές του επιλογές.

Συγκεκριμένα, πήγε να ψηφίσει, φορώντας έναν κοντό παντελόνι, ψηλές κάλπες και σακάκι! Με αυτήν την αμφίεση και έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του, ο Έντι Ράμα πήγε στο εκλογικό κέντρο του Surrel. Το γεγονός βέβαια δεν έμεινε ασχολιάστο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις