Αεροδρόμιο Τέξας: Ιδιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη – Δέκα νεκροί (vids)

ΚΟΣΜΟΣ

Αεροδρόμιο Τέξας: Ιδιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη – Δέκα νεκροί (vids)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αεροδρόμιο Τέξας: Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ιδιωτικό αεροπλάνο συνετρίβη πάνω σε κτηριακό συγκρότημα στο αεροδρόμιο Addison, στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών.

01.07.2019 | 08:29

Αεροδρόμιο Τέξας: Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Addison του Τέξας στις ΗΠΑ, καθώς ένα ιδιωτικό αεροσκάφος, συνετρίβη πάνω σε κτίριο του αεροδρομίου. Το αεροσκάφος έπεσε κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, με αποτέλεσμα να τυλιχτεί αμέσως μετά στις φλόγες. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στις ΗΠΑ, το αεροπλάνο ήταν τύπου Beechcraft BE-350 King Air και μόλις είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο, μεταφέροντας δέκα άτομα, συμπεριλαμβανομένου του πληρώματος. Όπως αναφέρουν ωστόσο, όλοι οι επιβάτες είναι νεκροί, αφού το αεροσκάφος τυλίχτηκε αμέσως στις φλόγες και δεν υπήρχε τρόπος διαφυγής. Η αποθήκη στην οποία έπεσε κατά την συντριβή, ήταν άδεια από κόσμο, γλιτώνοντας έτσι από μια ακόμη μεγαλύτερη τραγωδία.

Το δικινητήριο Beechcraft BE-350 King Air καταστράφηκε ολοσχερώς, καθώς έπιασε φωτιά μετά τη συντριβή του, ενημέρωσε η Ντάρσι Νιούζιλ, υποδιευθύντρια του αεροδρομίου, που βρίσκεται περίπου 24 χιλιόμετρα βόρεια του Ντάλας. Σύμφωνα με την ίδια, το αεροσκάφος επρόκειτο να εκτελέσει πτήση με προορισμό τη Φλόριντα. Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός στο έδαφος όταν συνετρίβη το αεροπλάνο, διευκρίνισε. Ερευνητές του εθνικού συμβουλίου ασφάλειας των μεταφορών (NTSB) των ΗΠΑ βρίσκονται στον τόπο του δυστυχήματος για να συμμετάσχουν στην έρευνα που διενεργείται για το περιστατικό, είπε η αξιωματούχος του αεροδρομίου στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Exit mobile version