Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας ΣΚΑΪ – εμπάργκο: Ο… ηλικιωμένος που τον έπεισε να δώσει συνέντευξη στο κανάλι του Φαλήρου
ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΣΙΠΡΑ

Τσίπρας ΣΚΑΪ – εμπάργκο: Ο… ηλικιωμένος που τον έπεισε να δώσει συνέντευξη στο κανάλι του Φαλήρου

Τσίπρας ΣΚΑΪ - εμπάργκο: Η κίνηση του πρωθυπουργού θέτει οριστικά τέλος στο «εμπάργκο» του ΣΥΡΙΖΑ προς στον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό, το οποίο κράτησε σχεδόν έναν χρόνο.

Τσίπρας ΣΚΑΪ – εμπάργκο: Ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να σπάσει το εμπάργκο στο ΣΚΑΙ και δώσει συνέντευξη την Τρίτη και αποκάλυψε ποιος τον έπεισε να πάρει αυτή την απόφαση. Ο κ Τσίπρας το έκανε γνωστό μέσω των κοινωνικών δικτύων και συγκεκριμένα μέσω του Facebook αποκαλύπτει τον λόγο που τον έκανε να αλλάξει γνώμη και να εμφανιστεί στο εν λόγω κανάλι. Με πρόφαση το ότι πρέπει να φτάσει «η αλήθεια σε όλο τον λαό» ο Αλέξης Τσίπρας… άδειασε τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μέχρι και πριν από λίγες ημέρες απειλούσε υποψήφιους βουλευτές ότι αν σπάσουν το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ θα βγουν εκτός των ψηφοδελτίων.

Είναι εμφανές ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε κατάσταση πανικού καθώς παρακολουθεί χωρίς να μπορεί να αντιδράσει  όλες τις δημοσκοπήσεις να δίνουν διαφορά που σε κάποιες περιπτώσεις «αγγίζει» τις δέκα ποσοστιαίες μονάδες. Ο κ. Τσίπρας ο οποίος απειλούσε όποιον είχε επιχειρήσει να σπάσει το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ ακόμη και με έξοδο από τα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών, αποφάσισε σε μία ύστατη προσπάθεια να περισώσει ότι μπορεί από την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει και στο κανάλι το οποίο κατηγορούσε για fake news.  Ο λόγος, όπως αναφέρει ο κ. Τσίπρας, είναι ένας άνδρας γύρω στα 60, ο ο οποίος του το πρότεινε στην προεκλογική ομιλία που είχε ο πρωθυπουργός στην Τρίπολη.

Ο 60άρης από την Τρίπολη

Συγκεκριμένα αναφέρει πως “προχθές, στην Τρίπολη, με πλησίασε ένας άντρας γύρω στα εξήντα. Μου είπε, «θέλω να σου πω κάτι. Αφού ο Μητσοτάκης αρνείται το debate, πήγαινε εσύ στο γήπεδό του και άστον αν θέλει να μην έρθει να αγωνιστεί». Του λέω τι εννοείς; Μου λέει, «πήγαινε στον ΣΚΑΙ και άστους να σε ρωτήσουν ό,τι θέλουν ανοιχτά και να απαντήσεις ανοιχτά. Και άστον να μην έρθει, αφού δεν τολμά. Εσύ τολμάς…». Του είπα δεν έχεις άδικο. Αποφάσισα λοιπόν την Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Κι εκεί, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, να εκθέσω τις θέσεις μας και την προγραμματική μας αντιπαράθεση με τη ΝΔ”.

Τσίπρας ΣΚΑΪ: Ποιοι θα κάνουν ερωτήσεις στον Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας δώσει το παρών στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ την Τρίτη 2 Ιουλίου, σπάζοντας έτσι το εμπάργκο λίγες ημέρες πριν τις εκλογές. Ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε αυτή του την απόφαση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και τον λόγο για τον οποίο σπάει το εμπάργκο ενώ από πλευρά ΣΚΑΙ έγινε γνωστό ποιοι θα είναι οι δημοσιογράφοι που θα βρεθούν απέναντι από τον πρωθυπουργό. Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του ο ΣΚΑΙ “λίγες ημέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές της 7ης Ιουλίου, συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στo κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με τη τη Σία Κοσιώνη και τον διευθυντή της Καθημερινής Αλέξη Παπαχελά θα παραχωρήσει την Τρίτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας”.

Τσίπρας για ΣΚΑΪ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις