Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σποτ ΣΥΡΙΖΑ 2019: Με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα – “Δεν γεννήθηκα πολιτικός”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σποτ ΣΥΡΙΖΑ 2019: Με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα – “Δεν γεννήθηκα πολιτικός”

Σποτ ΣΥΡΙΖΑ 2019: «Σε μία γειτονιά της Αθήνας μεγάλωσα", αναφέρει στο σποτ που έχει αναρτήσει στο facebook, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Σποτ ΣΥΡΙΖΑ 2019: Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πρωταγωνιστής του νέου σποτ που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των εκλογών 2019. «Δεν γεννήθηκα πολιτικός. Σε μία γειτονιά της Αθήνας μεγάλωσα. Εκεί έμαθα ότι μεγαλύτερη αξία έχουν οι άνθρωποι. Όχι οι αριθμοί. Με αυτόν τον σκοπό διαδήλωσα, αγωνίστηκα, ασχολήθηκα με την πολιτική», λέει ο Αλέξης Τσίπρας στο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ. «Ως πρωθυπουργός, τους ανθρώπους νοιάζομαι πάνω απ’ όλα. Για μια Ελλάδα με ανθρωπιά και δικαιοσύνη. Στις 7 Ιουλίου να είσαι εκεί. Αποφασίζουμε για τη ζωή μας», λέει ακόμη ο κ. Τσίπρας στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τους πολίτες να ψηφίσουν στις εθνικές εκλογές.

Στο άλλο βίντεο παρουσιάζεται η πορεία της χώρας από την αρχή της κρίσης και των μνημονίων μέχρι την έξοδο από αυτά και τα τελευταία μέτρα ελάφρυνσης της κυβέρνησης. Το νέο προεκλογικό σποτ, παρουσιάζει τα τελευταία 10 χρόνια της Ελλάδας από το 2009 μέχρι σήμερα, το 2019. Στο βίντεο σκιαγραφείται η πορεία της χώρας από την αρχή της κρίσης και των μνημονίων μέχρι την έξοδο από αυτά και τα τελευταία μέτρα ελάφρυνσης της κυβέρνησης. Στο σποτ πριν τα δύο καινούρια που μόλις κυκλοφόρησαν, ο ΣΥΡΙΖΑ ποντάρει στην αρνητική διαφήμιση, με επίθεση κατά του αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.  Χωρίς να τον κατονομάζει, το τηλεοπτικό σποτ με τίτλο «Πάλι αυτοί;», περιλαμβάνει καρέκλες και τζάκια, και αφού περιγράφει τα αξιώματα των μελών της οικογένειας Μητσοτάκη, σημειώνει: «Τώρα είναι η σειρά του να γίνει κι αυτός πρωθυπουργός».

Δείτε και τα 3 σποτάκια:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις