Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βανδή – Σφακιανάκης: Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει – Η λέξη που την έκανε να διακόψει τη συνεργασία (vid)
LIFESTYLE

Βανδή – Σφακιανάκης: Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει – Η λέξη που την έκανε να διακόψει τη συνεργασία (vid)

Βανδή - Σφακιανάκης: Τη Δέσποινα Βανδή φιλοξένησαν στο Dot η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Βανδή – Σφακιανάκης: Η Δέσποινα Βανδή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Dot». Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στους παρουσιαστές της εκπομπής, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο, για το λόγο που την οδήγησε στο να βάλει τέλος στη συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη. Όπως τόνισε, αυτό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο για εκείνη ήταν μία συγκεκριμένη λέξη που χρησιμοποίησε στις δηλώσεις του τότε ο τραγουδιστής. «Ήταν μια τοποθέτηση, ένα ξεκαθάρισμα. Για μένα όλη την ιστορία στη συγκεκριμένη δήλωση τότε του Νότη ήταν το ρήμα «επιβάλλεται». Δεν μπορώ εγώ στα πλαίσια της Δημοκρατίας που έχουμε να σου πω τι θέλεις να πιστεύεις, ποιο είναι το σωστό και το λάθος. Ειδικά όταν βρίσκεσαι σε μια συγκεκριμένη ηλικία. Έχεις απόλυτο δικαίωμα να πιστεύεις ότι θέλεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μας απομακρύνει καλλιτεχνικά, όσο δεν με ενοχλούν τα πιστεύω σου.

Στη συγκεκριμένη τότε δήλωση, το ρήμα «επιβάλλεται» ήταν βαρύ. Αυτό σημαίνει ότι καθοδηγώ. Όταν είσαι καλλιτέχνης, τα πράγματα τα οποία κάνεις καλώς ή κακώς επηρεάζουν κόσμο, μπορεί να ταυτίζεσαι με κόσμο και με απόψεις που να πιστεύουν τα ίδια πράγματα με σένα. Δεν μας απομακρύνει αυτό το πράγμα γιατί όταν είμαστε καλλιτέχνες και κάνουμε συνεργασίες, δεν σημαίνει ότι είμαστε και φίλοι που μοιραζόμαστε τις ζωές μας. Ούτε τα πιστεύω μας θα πρέπει να ταυτίζονται. Όταν όμως καθοδηγείς ανθρώπους, αυτό είναι κάτι που με ενοχλεί πολύ, εκεί πρέπει να πάρω θέση».

Δέσποινα Βανδή: Η ώρα της αλήθειας

Η Δέσποινα Βανδή απάντησε ειλικρινά στις πιο… extreme και… σκληρές ερωτήσεις. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια μάλιστα δεν έκρυψε ότι έχει κρατήσει με… καμάρι σε έξοδό της τσάντα μαϊμού. Επίσης όταν ρωτήθηκε αν θα άφηνε την κόρη της Μελίνα να πάει στο X Factor για να δοκιμάσει τις δυνάμεις της, δεν απέκλεισε τέτοια πιθανότητα. Αφηγήθηκε δε και μία απίστευτη ιστορία όταν οι παρουσιαστές της εκπομπής τη ρώτησαν αν την έχουν μπερδέψει με κάποια άλλη. Είπε λοιπόν ότι βρισκόταν στην Αθήνα με την κόρη της Μελίνα και περίμενε κάτι, όμως πεινούσε πολύ και σταμάτησε να πάρει κάστανα αφού δεν προλάβαινε να φάει κάτι άλλο. Τότε η γυναίκα που έψηνε τα κάστανα της είπε ότι κάπου τη γνώριζε ως φυσιογνωμία και δεν φαντάζεστε με ποια την μπέρδεψε…

Βανδή – εκπομπή: Με ποιο κανάλι συζητάει;

Εκτός OPEN βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy day.  Η τραγουδίστρια πήρε την απόφαση να τελειώσει οριστικά τη συνεργασία της με το κανάλι, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής,στάθηκαν άκαρπες οι διαβουλεύσεις με τους ιθύνοντες. Αυτά που τους χώρισαν αφορούν σε οικονομικές εκκρεμότητες του καναλιού προς την εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει την ταξιδιωτική εκπομπή που παρουσίασε η Δέσποινα.

Το ρεπορτάζ του Happy day ολοκληρώθηκε λέγοντας ότι η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται ένα βήμα πριν την υπογραφή με τον ΣΚΑΪ, ώστε να μεταφερθεί εκεί η εκπομπή της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις