Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Λούνα παρκ – ατύχημα: “Ρόδα” κόπηκε στα δύο και καρφώθηκε στο έδαφος – Νεκρή 19χρονη (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Λούνα παρκ – ατύχημα: “Ρόδα” κόπηκε στα δύο και καρφώθηκε στο έδαφος – Νεκρή 19χρονη (vid)

Λούνα παρκ - ατύχημα: Συγκλονιστικά τα πλάνα από πάρκο ψυχαγωγίας στο Ουζμπεκιστάν, όπου ένα παιχνίδι τύπου «ρόδα» έσπασε στη μέση με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επί τόπου μια 19χρονη.

Λούνα παρκ – ατύχημα: Τον απόλυτο τρόμο έζησαν επισκέπτες σε λούνα παρκ στην πόλη Τζιζάκ του Ουζμπεκιστάν, όταν μια «ρόδα» κόπηκε στα δύο και έσκασε στο έδαφος. Αποτέλεσμα, μια 19χρονη να βρει τραγικό θάνατο. Πάνω στο «παιχνίδι», που μοιάζει με ρόδα και εκτοξεύει την αδρεναλίνη στα ύψη, βρίσκονταν δεκάδες άνθρωποι, οι οποίοι από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν στο έδαφος, πραγματοποιώντας ελεύθερη πτώση, αφού είχαν νωρίτερα είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.  Τα επιφωνήματα ενθουσιασμού μετατράπηκαν σε κραυγές απόγνωσης όταν η τεράστια ρόδα στο παιχνίδι «Flying Saucer», η οποία κρεμόταν από μεταλλικό άξονα βρέθηκε στο έδαφος, αφού έσπασε ο βραχίονας που τη συγκρατούσε σταθερή.

Σύμφωνα με τις Αρχές, μία 19χρονη έχασε τη ζωή της, ενώ αρκετοί ακόμη, χωρίς ωστόσο να διευκρινιστεί ο ακριβής αριθμός,τραυματίστηκαν και κάποιοι εξ’ αυτών σοβαρά. Την ίδια ώρα οι υπόλοιποι επισκέπτες του λούνα παρκ παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα και το αίμα παγωμένο. Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση, προκειμένου να διαλευκανθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.

Λούνα παρκ ατύχημα: Γυναίκα έπεσε από περιστρεφόμενη «γόνδολα»

Στιγμές τρόμου έζησε λίγες ημέρες πριν και μια γυναίκα, η οποία είχε πάει να διασκεδάσει σε λούνα παρκ στο Μεξικό. Η γυναίκα, είχε ανέβει μαζί με άλλους πολίτες σε μία περιστρεφόμενη «γόνδολα». Κάποια στιγμή, ενώ η γόνδολα είχε γυρίσει ανάποδα, η ζώνη της γυναίκας λύθηκε για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο με αποτέλεσμα αυτή να κρεμαστεί και να πέσει στο έδαφος. Σαν να μην έφτανε αυτό, αμέσως μετά, την ώρα δηλαδή που είναι πεσμένη και προσπαθεί να συνέλθει από την πτώση, τη χτυπά η «γόνδολα», η οποία συνεχίζει να περιστρέφεται 360 μοίρες.

Στο τέλος του βίντεο, φαίνεται η γυναίκα να σηκώνεται και να στέκεται δίπλα από την «γόνδολα», η οποία δεν έχει σταματήσει και κινείται ακόμα κανονικά. Αμέσως μετά το τρομακτικό ατύχημα, οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου παιχνιδιού επιβράδυναν την ταχύτητά του. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν και πού τραυματίστηκε η γυναίκα. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το ατύχημα συνέβη στις 14 Ιουνίου σε ψυχαγωγικό πάρκο στην πόλη Ciudad Juarez, στο Μεξικό. Βίντεο με στιγμιότυπο από την πτώση της γυναίκας, ανέβηκε στο YouTube και συγκέντρωσε πάνω από 160.000 views μέσα σε ένα 24ωρο. Όπως αναφέρουν τα μεξικανικά μέσα, δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν πάει να το ελέγξουν οι τοπικές αρχές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις