Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αυστραλία: Παντρεύτηκε τον άνδρα της ζωής της, μία μέρα πριν πεθάνει από καρκίνο
ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Παντρεύτηκε τον άνδρα της ζωής της, μία μέρα πριν πεθάνει από καρκίνο

Αυστραλία: O Navar Herbert διαγνώσθηκε πριν από μήνες με καρκίνο στον εγκέφαλο και την Τρίτη, μία μέρα μετά τον γάμο του, άφησε την τελευταία του πνοή.

Αυστραλία: Ρίγη συγκίνησης προκαλεί το video που δημοσιοποιήθηκε από την Maia Falwasser και τον γάμο της με τον Navar Herbert. Η νεαρή κοπέλα παντρεύτηκε εσπευσμένα τον άνδρα της ζωής της, καθώς ο 22χρονος έδινε μία άνιση μάχη με όγκο που είχε στον εγκέφαλο. «Είστε η αγάπη της ζωής μου και ο πατέρας του γιου μας, σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Από την πρώτη μέρα που σε γνώρισα ήξερα ότι σε χρειάζομαι», είπε με τρεμάμενη φωνή η Maia. “Οι συμπατριώτες του, τον θυμούνται ως εκπληκτικό πατέρα, σύζυγο, γιο και αδερφό». Οι φίλοι του Ναβάρ από το σχολείο μοιράστηκαν ιστορίες και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ, παρά την χαρά του μυστηρίου.

Η μητέρα του Navar, είπε από την πλευρά της πως η η οικογένεια προσπάθησε τα πάντα για να τον βοηθήσει να ανακάμψει, αλλά τελικά νικήθηκαν όλοι. «Ήταν πάντα, στοχαστικός και αστείος, έξυπνος και ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε. Ελπίζω να υπάρχουν πολλά πευκοδάση όπου είσαι» είπε δακρυσμένη. Η κατάστασή του νεαρού, πατέρα ενός αγοριού μόλις ενός έτους, παρουσίαζε πολύ γρήγορη επιδείνωση και έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί. Όμως δεν πρόλαβαν να το χαρούν για πολύ, καθώς μία μέρα μετά ο Navar άφησε την τελευταία του πνοή.  Η Maia ξεκίνησε έρανο στο GoFundMe, προκειμένου να μαζέψει 100.000 δολάρια Αυστραλίας για να μεταφέρει το άψυχο σώμα του άνδρα της στην πατρίδα του, τη Νέα Ζηλανδία όπου είχε ζητήσει να ταφεί. Εκεί δημοσιοποίησε και το video με τις στιγμές από τον γάμο του, το οποίο είναι συγκινητικό.

Ο Navar έπαιξε για την ομάδα Nerang Bulls Rugby Union από τότε που ήταν μόλις πέντε ετών και ήταν ένας σεβαστός και αγαπημένος παίκτης μεταξύ της κοινότητας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις