Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νοσοκομείο Νίκαιας – νεκρή: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για την αποκλειστική που πήδηξε στο κενό (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Νοσοκομείο Νίκαιας – νεκρή: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για την αποκλειστική που πήδηξε στο κενό (vid)

Νοσοκομείο Νίκαιας - νεκρή: Για την τραγική κατάληξη που είχε η νοσοκόμα που πήδηξε από το παράθυρο του νοσοκομείου Νίκαιας, μίλησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Νοσοκομείο Νίκαιας – νεκρή: Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές των αυτόπτων μαρτύρων, που βρέθηκαν στο Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου έχασε τη ζωή της μία νοσοκόμα, η οποία πήδηξε από παράθυρο για να μην συλληφθεί. Η γυναίκα -η οποία εργαζόταν ως αποκλειστική νοσοκόμα, αλλά παράνομα- συνειδητοποίησε κάποια ότι γίνεται έλεγχος της αστυνομίας. Θέλοντας να αποφύγει τη σύλληψη, βγήκε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και πήδηξε στο κενό. Από την πτώση της, η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ οδηγήθηκε στα Επείγοντα με πολλαπλά κατάγματα. Σύμφωνα με τον Alpha, η ίδια είπε στους γιατρούς ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά της και της έδωσαν την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή. Δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.

«Η γυναίκα τρομοκρατήθηκε μόλις κατάλαβε ότι έρχεται το προσωπικό φύλαξης για έλεγχο, την είδαμε που ήθελε κρυφτεί αλλά δεν ήξερε που να πάει και ξαφνικά μπροστά στα μάτια μας άνοιξε τη μπαλκονόπορτα και πήδηξε. Θεώρησε ότι έτσι θα σωθεί . Όλα έγιναν πολύ ξαφνικά, δεν περιμέναμε να πηδήξει από το μπαλκόνι. Είχαμε μιλήσει μαζί της και μας είχε πει ότι είναι από την Γεωργία , μόνο αυτό ξέραμε. Προφανώς η γυναίκα δεν διέθετε τα έγγραφα για τη νομιμοποίηση της παρουσίας της εδώ στο νοσοκομείο και φοβήθηκε. Την είδαμε όλοι ότι φοβήθηκε», είπαν ασθενείς στο Πρώτο Θέμα. Η άτυχη γυναίκα είχε καταγωγή από την Αρμενία και ήταν περίπου 50 χρονών.

Νοσοκομείο Νίκαιας: Ένας άνθρωπος για 30 ευρώ έχασε τη ζωή του

Για την τραγική κατάληξη που είχε η νοσοκόμα που πήδηξε από το παράθυρο του νοσοκομείου Νίκαιας, το Σάββατο το πρωί, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο της υπηρεσίας φύλαξης, μίλησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος. «Δυστυχώς ένας άνθρωπος για 30 ευρώ έχασε τη ζωή του σε ένα δημόσιο νοσοκομείο», δήλωσε συγκλονισμένος στο protorhema.gr, ο κ.Γιαννάκος. «Ήταν παράνομη αποκλειστική νοσοκόμα σε ασθενή. Το πρόβλημα των παράνομων αποκλειστικών δεν λύνεται ούτε με βία και τρομοκρατία κάτι στο οποίο μπορεί να διαπιστώσει κανείς από την εγκύκλιο την οποία υπογράφει ο αναπληρωτής Υπουργός σχετικά με τον περιορισμό αυτού του φαινομένου, θα πρέπει να γίνεται έλεγχος από το νοσηλευτικό προσωπικό που δεν είναι καμία αρμοδιότητά τους και από τη φύλαξη του νοσοκομείου.

Η φύλαξη του νοσοκομείου δεν επαρκεί να κάνει αυτή τη δουλειά για να περιορίσει το φαινόμενο. Τα νοσοκομεία χρειάζονται το απαραίτητο προσωπικό προκειμένου να συστήνεται η απομάκρυνση ανθρώπων οι οποίοι δεν έχουν καμία δουλειά και καμία άδεια να βρίσκονται δίπλα στους ασθενείς», είπε o κ. Γιαννάκος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις