Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Για την παρέα: Η Τατιάνα λικνίζεται στον ρυθμό της Φουρέιρα και η Τούνη τα δείχνει… “όλα” (vids)
LIFESTYLE

Για την παρέα: Η Τατιάνα λικνίζεται στον ρυθμό της Φουρέιρα και η Τούνη τα δείχνει… “όλα” (vids)

Για την παρέα: Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά έριξε αυλαία για το καλοκαίρι και είδαμε πολλά και... σέξι.

Για την παρέα: Η Τατιάνα Στεφανίδου, ενέδωσε τελικά στις προκλήσεις του Νίκου Μουτσινά και έβαλε τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα κατά την έναρξη της εκπομπής της. Όχι μόνο έβαλε το τραγούδι, αλλά το χόρεψε και μάλιστα για αρκετή ώρα εκπλήσσοντας τους συνεργάτες, αλλά το κοινό της εκπομπής της. Στην αρχή βέβαια, έπαιζε το «Φλασάκι» των Σάκη Μπουλά και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ξαφνικά, η παρουσιάστρια ζήτησε να σταματήσει και είπε: «Σήμερα, ένας φίλος, ένα αγόρι, φεύγει διακοπές. Και να ξέρετε, κανένα άλλο αγόρι δεν με έχει παρακαλέσει τόσο πολύ. Ο Νίκος μου δεν με έχει παρακαλέσει ποτέ. Αυτός ο Νίκος, όμως, με παρακαλάει κάθε μέρα, τόσο γλυκά, γι’ αυτό θα πω βάλτε μία Φουρέιρα. Αφιερωμένο στον Νίκο Μουτσινά και με χορό παρακαλώ», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου και ξεκίνησε να χορεύει το «Caramela» της Ελένης Φουρέιρα.

Ο Νίκος Μουτσινάς, εδώ και αρκετούς μήνες «προκαλεί» την Τατιάνα Στεφανίδου, μέσω της στήλης του «Χρυσή Τηλεόραση». Η δημοσιογράφος έχει βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρό του, λόγω των τραγουδιών που επιλέγει στην έναρξη της εκπομπής της. Συγκεκριμένα, τους τελευταίους μήνες ο Νίκος Μουτσινάς, προκαλεί την Τατιάνα Στεφανίδου να βάλει κάποιο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα.

Για την παρέα: Η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά

Φυσικά, ο Νίκος Μουτσινάς, δεν το άφησε ασχολίαστο και στην τελευταία του εκπομπή, πρόβαλε το συγκεκριμένο απόσπασμα κατά την διάρκεια της «Χρυσής Τηλεόρασης». «Αποκλείεται όχι! Πώς της πάει θα τρελαθώ!», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Για την παρέα: Η Τούνη και το σέξι ατύχημα

Ανάμεσα στους διάφορους celebrities που βρέθηκαν στην εκπομπή «Για την παρέα» ήταν και η Ιωάννα Τούνη! Το μοντέλο, που έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή My Style Rocks, έκανε grande εμφάνιση στην εκπομπή του Μουτσινά. Εμφανίστηκε πάνω σε μία ξαπλώστρα φορώντας ένα σέξι φόρεμα και όταν πήγε να σηκωθεί… είχε ένα ατύχημα! Η Ιωάννα επέλεξε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα και μόλις την είδε ο Νίκος αλλά και το κοινό έμειναν άφωνοι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις