Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νοσοκομείο Νίκαιας: Νεκρή αποκλειστική που πήδηξε στο κενό για να μην συλληφθεί
ΕΛΛΑΔΑ

Νοσοκομείο Νίκαιας: Νεκρή αποκλειστική που πήδηξε στο κενό για να μην συλληφθεί

Νοσοκομείο Νίκαιας: Τραγική κατάληξη είχε η νοσοκόμα που πήδηξε από το παράθυρο του νοσοκομείου Νίκαιας, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο της υπηρεσίας φύλαξη.

Νοσοκομείο Νίκαιας: Τραγωδία το πρωί του Σαββάτου (29/06) στο νοσοκομείο Νίκαιας όταν μια αποκλειστική νοσοκόμα προκειμένου να αποφύγει έλεγχο της ασφάλειας πήδηξε από το παράθυρο του πρώτου ορόφου και σκοτώθηκε. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για σοβαρό τραυματισμό από κατάγματα, ωστόσο στιγμές αργότερα έγινε γνωστό ότι η νοσοκόμα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα δεν διέθετε χαρτιά για τη νομιμοποίηση της παρουσίας της στο νοσοκομείο. Πάνω στον πανικό της κατέφυγε στη συγκεκριμένη κίνηση προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Άμεσα μεταφέρθηκε στα επείγοντα, ωστόσο όπως προαναφέρθηκε εξέπνευσε στιγμές αργότερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα είχε καταγωγή από την Αρμενία και είναι περίπου 50 ετών. Το θέμα των παράνομων αποκλειστικών νοσοκόμων αποτελεί μια χρόνια πληγή για τα νοσοκομεία. Λόγω των ελλείψεων σε νοσηλευτικό προσωπικό στα περισσότερα νοσηλευτικά ιδρύματα η επιλογή αποκλειστικής νοσοκόμας από τους συνοδούς των ασθενών είναι μονόδρομος εάν δεν μπορούν να βρίσκονται οι ίδιοι στο πλευρό των οικείων τους που νοσηλεύονται. Στην προσπάθεια τους να απομακρύνουν τις παράνομες αποκλειστικές οι διοικήσεις δίνουν εντολές για ελέγχους στους θαλάμους. Στο πλαίσιο αυτού του ελέγχου η 50χρονη προσπάθησε να διαφύγει από τους άνδρες της υπηρεσίας φύλαξη και… σκοτώθηκε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις