Άκης Τσοχατζόπουλος – υγεία: Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο πρώην υπουργός

ΕΛΛΑΔΑ

Άκης Τσοχατζόπουλος – υγεία: Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο πρώην υπουργός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Άκης Τσοχατζόπουλος - υγεία: Στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών νοσηλεύεται από το βράδυ της Παρασκευής ο Άκης Τσοχατζοπουλος.

29.06.2019 | 13:23

Άκης Τσοχατζόπουλος – υγεία: Ο Άκης Τσοχατζόπουλος εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο 79χρονος Τσοχατζόπουλος εισήχθη στο Ναυτικό Νοσοκομείο το βράδυ της Παρασκευής. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για καρδιολογικό πρόβλημα, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο». Ο πρώην υπουργός Άμυνας παραμένει νοσηλευόμενος, αλλά δεν έχει αποσαφηνιστεί η κατάσταση της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου.  Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός εμφάνισε συμπτώματα πνευμονίας και μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την σύζυγο του Βίκυ Σταμάτη. Την περασμένη Δευτέρα ο Τσοχατζοπουλος είχε υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση νευρολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Συγκεκριμένα του αφαιρέθηκε υγρό από τον εγκέφαλο. Από την Τετάρτη ανάρρωνε στο σπίτι του. Ωστόσο το βράδυ της Παρασκευής εμφάνισε δύσπνοια και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο ΝΝΑ. Υπενθυμίζετε ότι η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως ο πρώην υπουργός παλεύει με το χρόνο πλέον. Όπως είπε «στον Άκη απομένει συγκεκριμένος χρόνος ζωής»υποστηρίζοντας πως «είναι στη χειρότερη κατάσταση της υγείας του. Θα μου επιτρέψετε να μην επεκταθώ στο θέμα της υγείας, γιατί δε θα ήθελα να δώσω χαρά σε εχθρούς και αντιπάλους».

Το μόνο που είπε είναι πως «αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι προσπαθεί -γιατί είναι ένας πολύ εγωιστής και συγχρόνως πολύ υπερήφανος άνθρωπος – να μην το εξωτερικεύει τουλάχιστον τον χρόνο που βρίσκεται κοντά στο παιδί. Όμως είναι τόσο αντιληπτό το πρόβλημα, το οποίο έχει, που δεν περνάει απαρατήρητο. Είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με κίνηση». «Δεν είμαι γιατρός, δεν είμαι Θεός, και γι’ αυτό δε θα σας πω τον χρόνο» συμπλήρωσε.

Exit mobile version