Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καραμανλής – Θεσσαλονίκη: Η απόλυτη αποθέωση – «Εσύ μας δίνεις δύναμη, είσαι αρχηγός» (pics – vids)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καραμανλής – Θεσσαλονίκη: Η απόλυτη αποθέωση – «Εσύ μας δίνεις δύναμη, είσαι αρχηγός» (pics – vids)

Καραμανλής - Θεσσαλονίκη: "Στάση" και στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, στη Θεσσαλονίκη.

Καραμανλής – Θεσσαλονίκη: Βόλτα στη δυτική Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε χθες ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, μία ημέρα μετά την ομιλία του έπειτα από 10 χρόνια. Ο Κώστας Καραμανλής έφτασε το πρωί, στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στους Αμπλεκόκηπους. Εκεί, τον υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Βαρνάβας, ο δήμαρχος Αμπελόκηπων – Μενεμένης και ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πρόεδρος της Διοικούσας ΝΔ Θεσσαλονίκης, Τάσος Σπηλιόπουλος και υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ που βρέθηκαν μαζί του στον Ι.Ν. Εκεί δέχθηκε δώρα, αλλά και ευχές ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Η μητρόπολη Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως επιτελεί ένα σημαντικό κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο και σε καθημερινή βάση προσφέρει 8.200 μερίδες φαγητού σε συμπολίτες που έχουν ανάγκη, ανέφερε ο Μητροπολίτης Βαρνάβας. Ο Σεβασμιότατος έκανε δώρο στον κ. Καραμανλή μια εικόνα της Παναγίας και δυο βιβλία, εκ των οποίων το ένα αφορά την συμπλήρωση 100 χρόνων από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο κ. Κυρίζογλου του προσέφερε και ο ίδιος με τη σειρά του μια εικόνα της Παναγίας. Ο Μητροπολίτης Βαρνάβας επισήμανε την ανάγκη να δοθεί έμφαση στη δυτική Θεσσαλονίκη και να μην είναι η Θεσσαλονίκη από την πλατεία Ελευθερίας μέχρι το Μέγαρο Μουσικής.

Όσο είσαι εσύ μας δίνεις δύναμη

Στη συνέχεια, ο Κώστας Καραμανλής έκανε τη βόλτα του στην πλατεία Επταλόφου, όπου συνομίλησε με με περαστικούς και καταστηματάρχες. «Όσο είσαι εσύ μας δίνεις δύναμη» του είπε μια γυναίκα ενώ όσοι βρίσκονται εκείνη την ώρα στην πλατεία έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να τον ασπαστούν. Τρίτος σταθμός της επίσκεψης του κ. Καραμανλή ήταν η πλατεία Ελευθερίας στην Ηλιούπολη. Εκεί, βρέθηκαν στελέχη της ΝΔ καθώς και ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης. Ο κ. Καραμανλής κάθισε σε ένα καφέ μαζί με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και συζήτησε με περαστικούς.

Θερμή υποδοχή επιφύλασσαν στον πρώην πρωθυπουργό κάτοικοι του Ευόσμου. Ο Κώστας Καραμανλής βρέθηκε στην πλατεία και χαιρέτησε τους περαστικούς. «Είσαι η ψυχή μας, θα σε ακολουθούμε πάντα» του είπαν. Ξεναγήθηκε ακόμη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στον Εύοσμο.

Στα αξιοσημείωτα της βόλτας του Κώστα Καραμανλή, η ολιγόλεπτη επίσκεψη στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν δίστασε να να πλησιάσει, με δική του μάλιστα πρωτοβουλία, να χαιρετήσει και να μιλήσει για λίγα λεπτά με στελέχη της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν πιστεύω να έχετε πρόβλημα» είπε ο πρώην πρωθυπουργός». «Εμείς δεν έχουμε, εσείς μην έχετε» του απάντησαν. «Εγώ κανένα» αποκρίθηκε ο Κώστας Καραμανλής. «Τι να κάνουμε; Εγώ από τη μια μεριά εσύ από την άλλη» είπε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας τον κ. Καραμανλή να γελάσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις