Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βασιλική Μιλλούση – έγκυος: Η υπέροχη φωτο της – «Αγαπώ την κοιλιά μου χωρίς τους κοιλιακούς»
LIFESTYLE

Βασιλική Μιλλούση – έγκυος: Η υπέροχη φωτο της – «Αγαπώ την κοιλιά μου χωρίς τους κοιλιακούς»

Βασιλική Μιλλούση - έγκυος: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας, αφού σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.

Βασιλική Μιλλούση – έγκυος: Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η 35χρονη Βασιλική Μιλλούση. Πριν από λίγες ημέρες, η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής ανακοίνωσε μαζί με τον σύντροφό της Λευτέρη Πετρούνια, ότι σε λίγο καιρό θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Συγκεκριμένα, η νεαρή αθλήτρια, ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει φορώντας το μαγιό της και ένα λευκό καφτάνι, με την κοιλίτσα της να είναι αρκετά φουσκωμένη και τον Λευτέρη Πετρούνια να τη φιλά τρυφερά. «Μετρούσαμε τις μέρες για να μοιραστούμε τη χαρά μας… Η κοιλίτσα μου πια δεν κρύβεται γι αυτό θα το φωνάξω δυνατά!!!», έγραψε δίπλα από τη φωτογραφία, η Βασιλική Μιλλούση.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους και η Βασιλική Μιλλούση, που είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η γλυκιά αθλήτρια απολαμβάνει κάθε στιγμή αυτή της όμορφης περιόδου και ανυπομονεί για τη στιγμή που θα φέρει στον κόσμο το μωρό της. Μάλιστα, δεν σταματά να μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς φίλους της. Αυτή τη φορά, η γλυκιά γυμνάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της, στην οποία ποζάρει με ολόσωμο μαγιό δείχνοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα. «Αγαπώ τον παράδεισο… αγαπώ την κοιλιά μου χωρίς τους κοιλιακούς», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/BzLDQtfoGmx/

https://www.instagram.com/p/Byxew3Soxo_/

Βασιλική Μιλλούση-Λευτέρης Πετρούνιας: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Το βράδυ της Δευτέρας το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο, στη συναυλία που έγινε αφιερωμένη στον Μίκη Θεοδωράκη. Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό.

Δείτε τις φωτογραφίες:
Πηγή φωτο: Fthis.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις