Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τα παπούτσια με την υπογραφή του και η μπασκέτα στον Όλυμπο (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τα παπούτσια με την υπογραφή του και η μπασκέτα στον Όλυμπο (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στο Ζάππειο παρουσίασε τα νέα παπούτσια με την υπογραφή του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ενώ η Nike τον τίμησε τοποθετώντας μια μπασκέτα στο βουνό των Θεών

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τις πιο όμορφες μέρες της ζωής του διανύει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο νέος μεγάλος σταρ και MVP του ΝΒΑ βρίσκεται στην Αθήνα και σήμερα το πρωί παρουσίασε στο Ζάππειο Μέγαρο τα νέα παπούτσια με την υπογραφή του. Ο Γιάννης μίλησε για ακόμη μία φορά για όσα βίωσε στη βράβευσή του, αλλά και τη διαδρομή του από τα Σεπόλια μέχρι την… κορυφή του Ολύμπου. «Ανέβηκα να πάρω το βραβείο του MVP στο NBA και είδα όλη μου τη ζωή μπροστά μου» είπε ο Giannis μπροστά σε δεκάδες δημοσιογράφους και τηλεοπτικά δίκτυα από όλο τον κόσμο που βρέθηκαν στην Αθήνα για να καταγράψουν το event.

«Σκεφτόμουνα πώς στο καλό βρέθηκα εδώ» τόνισε επίσης ο Αντετοκούνμπο, αναφερόμενος στη μεγαλύτερη βράβευση έως τώρα στην καριέρα του. Η Nike τον τίμησε με μια εκπληκτική διαφήμιση τοποθετώντας μια μπασκέτα στην κορυφή του βουνού των Θεών. Στο βίντεο που δημιούργησε η εταιρία ακούγεται η ιαχή: «Γιάννης, Γιάννης» ενώ η μπασκέτα είναι σε υψόμετρο 2.911 μέτρων και στο ταμπλό γράφει το εξής: «Η μοίρα μπορεί να σε ξεκινήσει από τους πρόποδες, τα όνειρα μπορούν να σε φέρουν στην κορυφή».

Επίσης, στο μήνυμα της εταιρίας στο twitter αναφέρεται το εξής:

«Για να τα καταφέρεις μέχρι την κορυφή, βάλε τα όνειρά σου σε λειτουργία. Για να γιορτάσουμε την ανάδειξη του Γιάννη σε MVP, πήγαμε αυτή τη μπασκέτα στην κορυφή του όρους Όλυμπος, το υψηλότερο σημείο στην Ελλάδα». Πού να φανταστεί τέτοιες στιγμές πριν από μερικά χρόνια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που εμφανίστηκε με μπλούζα που έγραφε freak, όπως και όλα τα αδέρφια του, από το παρατσούκλι «Greek freak» που κουβαλάει στο ΝΒΑ.

Πάνω από όλα η οικογένεια

Σε κάθε εκδήλωση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει μαζί και την οικογένειά του. Τα αδέρφια του και η μητέρα του Βερόνικα συμπαραστέκονται στον ίδιο, όπως και εκείνος σε όλους. «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έχω τα δικά μου παπούτσια με την υπογραφή μου. Αλλά αν εργάζεσαι σκληρά και πραγματικά πιστεύεις στον εαυτό σου ακόμη και τα πιο τρελά σου όνειρα, γίνονται πραγματικότητα. Στην υπογραφή μου στα παπούτσια έχω τα ονόματα της οικογένειάς μου» υπογράμμισε ο MVP της τελευταίας σεζόν στο ΝΒΑ. Πέρα από τη μητέρα του και τα τρία αδέρφια του, παρών στο Ζάππειο Μέγαρο ήταν και η σύντροφός του, Μαράια, η οποία δείχνει πλέον να είναι μόνιμο μέλος της οικογένειας Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις