Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Χρήστος Σπανός: Η κόρη του κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χρήστος Σπανός: Η κόρη του κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι

Χρήστος Σπανός: Μπορεί η όμορφη κοπέλα να μην ακολουθεί την καριέρα του πατέρα της στην υποκριτική, ωστόσο φαίνεται πως έχει ταλέντο στη μουσική.

Χρήστος Σπανός: Ο Χρήστος Σπανός φαίνεται πως δεν γερνάει με τίποτα και σίγουρα, κανείς δεν μπορεί να μαντέψει την πραγματική του ηλικία. Κι αυτό δεν οφείλεται μόνο στις κάμερες ή την τηλεόραση.  Γεννημένος το 1974, ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει φτάσει στο σήμερα να έχει ήδη μια κόρη 17 ετών κι αυτό είναι ένα ακόμα εντυπωσιακό στην περίπτωση του. Μιλώντας στο Πρωινό εξηγεί πως είναι η σχέση του με την σχεδόν ενήλικη κόρη του και, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, τυχαίνει συχνά να τους περνάνε για συνομήλικους. Ένας φίλος του μάλιστα θεώρησε πως είχε βγει κρυφό ραντεβού μια μέρα που τον είδε με την κόρη του έξω.

Ο Χρήστος Σπανός αναφέρθηκε με περηφάνια τόσο στην κόρη όσο και στη σύζυγο του, την οποία επαίνεσε για την μαγειρική της. «Δεν ήμουν ποτέ από τους ανθρώπους που λένε ότι θέλουν να κάνουν οικογένεια. Αλλά όταν ερωτεύεσαι, κι εγώ ερωτεύτηκα πολύ, θες να φτιάξεις τον δικό σου πυρήνα. Περάσαμε την εφηβεία με την κόρη από τέλος δημοτικού και κράτησε μέχρι πριν λίγο καιρό. Όταν γεννήθηκε αποφάσισα να έχουμε μια σχέση πολύ ανοιχτή. Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να μη φοβάται και να μη ντρέπεται να πει αυτό που θέλει. Εμείς είχαμε άγχος να μη βγει φάλτσα η μικρή. Κυρίως η μαμά της λόγω της μουσικής της καριέρας. Είμαι πολύ περήφανος γι΄αυτή. Η γυναίκα μου, και γι΄αυτό με ζηλεύουν οι φίλοι μου, είναι καταπληκτική μαγείρισσα».

Χρήστος Σπανός: Η ιστορία αγάπης με την καθηγήτριά του

Ο Χρήστος Σπανός πριν από 17 χρόνια ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα την καθηγήτρια του, την παντρεύτηκε κρυφά σε ένα ξωκλήσι της Κεφαλλονιάς με κουμπαρούς τον Φωκά Ευαγγελινό, την Πίτσα Κουτουφά και μόνο εφόδιο την αγάπη τους που μόνο παρόρμηση της στιγμής δεν αποδείχθηκε. Ο ηθοποιός και η σύζυγός του Μελίνα Παιονίδου έχουν και την κορούλα τους την Μελίνα. Πέρσι, ο «Ερμής» από το «Άκρως Οικογενειακών» ανέβασε μια συλλεκτική φωτογραφία από τον γάμο του και έγραψε ένα μακροσκελές μα γεμάτο έρωτα μήνυμα στα social media, πραγματικά υπέροχο.

Ο Χρήστος Σπανός γράφει:

«Σε ένα μικρό εκκλησάκι,στα Βάτσα Κεφαλονιάς. Μόνο εσύ κι εγώ. Τρεις ψάλτες που μετά γίνανε οι κανταδόροι μας, δυο αγαπημένοι μας άνθρωποι που μας άλλαξαν τα στέφανα και τις βέρες, η Πίτσα και ο Φωκάς και που οργάνωσαν όλο αυτό τον παραμυθένιο γάμο χωρίς να πάρουμε χαμπάρι.

Σε ένα δεκαήμερο διακοπών μας, μας άνοιξαν την αγκαλιά τους…Μετά το μυστήριο, φαγητό στο παραλιακό ταβερνάκι στην ίδια παραλία. Ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι…Θυμάμαι αστακομακαρονάδες. Με πόδια στην άμμο,απλά και όμορφα. Τις επόμενες μέρες γνωρίσαμε τις πανέμορφες παραλίες του νησιού.

Σήμερα,16 χρόνια μετά,εδώ πάλι.Μαζί».

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!, ο Χρήστος Σπανός έχει δηλώσει για την σύζυγό του: «Αν με ρωτούσες όταν ήμουν είκοσι χρονών, αν θέλω να κάνω οικογένεια, θα απαντούσα: «Αποκλείεται!». Δεν ήθελα καν να παντρευτώ. Όταν συνάντησα την γυναίκα μου και την ερωτεύτηκα, ήθελα σαν τρελός να γίνει η μητέρα του παιδιού μου. Ήταν αυτό που λέμε μπαμ και κάτω. Η Μελίνα είχε μόλις τελειώσει τις σπουδές της ως μαέστρος και την είχε βάλει ο Νίκος Κούρκουλος να διδάξει μουσική στους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Εγώ από την πρώτη στιγμή που την είδα, αισθάνθηκα να αλλάζει όλος ο κόσμος μπροστά μου. Αλλά επειδή ήταν καθηγήτρια μου- αν και είμαστε σχεδόν συνομήλικοι- δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση και κρατούσα κρυφά τα συναισθήματά μου. Της εξομολογήθηκα ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της όταν τελείωσα την σχολή και δεν είχαμε τη σχέση δασκάλας-μαθητή».

Χρήστος Σπανός: Το πρώτο τραγούδι της κόρης του

Το πρωί της Τετάρτης, ακούσαμε μέσα από την επιτυχημένη εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό» το τραγούδι που έγραψε και ερμήνευσε η 17χρονη κόρη του Χρήστου Σπανού. «Εγώ καμιά φορά μιλάω μαζί του στα social γιατί τον ακολουθώ από την πρώτη στιγμή. Αξιολάτρευτη οικογένεια φαίνονται πολύ αγαπημένοι… Αυτό το τραγούδι που ακούμε μου το είχε στείλει ο Χρήστος όταν ανέβηκε στο YouTube, το έχει γράψει και το ερμηνεύει η κόρη του. Καλοτάξιδο… καλή αρχή να έχει», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις