Survivor spoiler διαρροή 27/6/19: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα την τελευταία ασυλία

LIFESTYLE

Survivor spoiler διαρροή 27/6/19: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα την τελευταία ασυλία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler διαρροή 27/6/19: To Survivor έχει μπει στην τελευταία του εβδομάδα για φέτος και σήμερα οι δυο ομάδες θα παίξουν για το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας.

27.06.2019 | 13:21

Survivor spoiler διαρροή 27/6/19: Σήμερα το βράδυ στο Survivor 3 θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας για φέτος. Στο επεισόδιο της Τετάρτης είδαμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας τον οποίο κέρδισε η μαύρη ομάδα με την Δαλάκα να κερδίζει τη Σεντά γράφοντας το τελικό 10-8. Σήμερα θα δούμε το δεύτερο κρίσιμο αγώνισμα. Αν κερδίσει η λευκή ομάδα θα κάνει το 1-1 και θα στείλει το παιχνίδι στην παράταση, δηλαδή στο τρίτο παιχνίδι που εκεί θα κριθούν όλα. Αν οι μαύροι καταφέρουν να διπλασιάσουν τις νίκες θα στείλουν στο Συμβούλιο του νησιού την άσπρη ομάδα για να φύγει ένας  παίκτης. Ό,τι και να γίνει στο αγώνισμα της ασυλίας από το Survivor θα αποχωρήσει Τούρκος.

Η ομάδα που θα χάσει θα αποχωριστεί έναν παίκτη της βάσει της τηλεφωνικής ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού και τις κατάταξης που έχει διαμορφωθεί. Θα είναι η τελευταία αποχώρηση του Survivor για φέτος, αφού ο τελικός της 30ης Ιουνίου που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη πλησιάζει. Ποιος θα κερδίσει σήμερα; Ακόμη είναι νωρίς για σίγουρες διαρροές (spoiler). Αυτό που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι η μαύρη ομάδα έχει ένα προβάδισμα για τη νίκη. Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα επανέλθουμε με τις σίγουρες διαρροές (spoiler) για την ομάδα που κερδίζει, αλλά και για τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Survivor: Η μαύρη ομάδα κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας πριν τον μεγάλο τελικό

Το Survivor φτάνει στο τέλος του και στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε, άλλον έναν αγώνα ασυλίας. Οι δύο ομάδες έπρεπε να αποδείξουν πόσο δυνατές είναι για να φτάσουν μέχρι τον τελικό. Το άγχος ήταν ολοφάνερο, ειδικά για τους Τούρκους παίκτες, μιας και ο παίκτης που θα αποχωρούσε θα ήταν Τούρκος. Όλοι τους ήθελαν να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό και έτσι ρίχτηκαν στον στίβο μάχης με στόχο τη νίκη. Όμως, η άσπρη ομάδα δεν τα κατάφερε, καθώς η μαύρη ομάδα κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Survivor spoiler διαρροή 27/6/19: Ποιος θα πάρει την ασυλία;

Survivor spoiler τελικός: Η μεγάλη ανατροπή

Όπως είχε γίνει γνωστό ο μεγάλος τελικός του παιχνιδιού επιβίωσης που επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες πριν 2,5 χρόνια με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη και σάρωσε (τότε) ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 4 Ιουλίου. Η προκήρυξη όμως των εκλογών 2019 όμως άλλαξε τα πλάνα της παραγωγής και του τηλεοπτικού σταθμού που μετέφεραν τον τελικό του Survivor για τις 30 Ιουνίου γιατί μετά στην prime time του καναλιού θα κυριαρχούν πολιτικές εκπομπές.

Όλοι ξέραμε μέχρι πριν λίγα 24ωρα ότι θα γίνει τελικά στις 30 Ιουλίου στο Άλσος Βεΐκου… Όμως, τελευταία στιγμή τα πλάνα άλλαξαν και τελικά ο μεγάλος τελικός του Survivor Ελλάδα – Τουρκία θα γίνει στην Τουρκία. Και μπορεί όλα αυτά να τα ξέρουμε, όμως υπάρχει μία μεγάλη ανατροπή! Ο ημιτελικός του Survivor Ελλάδα Τουρκία, θα γίνει όχι το Σάββατο αλλά την Παρασκευή και θα είναι live! Ο ημιτελικός του ριάλιτι θα γίνει αύριο, Παρασκευή 28/06 στην Τουρκία. Βέβαια, εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως μία μέρα πριν από τον ημιτελικό δεν έχει γίνει καμία διαφήμιση από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Survivor τελικός: Στα “μαχαίρια” Ατζούν – ΣΚΑΙ

Καζάνι που βράζει θυμίζει η σχέση Ατζούν Ιλιτζαλί και Σκάι, καθώς ο Τούρκος παραγωγός φτάνει την κατάσταση στα άκρα. Συγκεκριμένα, λίγο πριν από το μεγάλο τελικό του «Survivor», ο Ιλιτζαλί αποφάσισε ότι και ο ελληνικός τελικός θα διεξαχθεί στην Τουρκία και όχι στο Γαλάτσι, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Όλα αυτό, φυσικά, ξεκινούν από το ότι οι δύο πλευρές δεν έχουν ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιο, καθώς οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν βάλει τους δικούς τους όρους. Έπειτα από τη μη ικανοποιητική απόδοση του ριάλιτι, οι άνθρωποι του Σκάι έχουν ζητήσει να μην βγει στον αέρα νέος κύκλος «Survivοr» και «Power of love»,κάτι που ο παραγωγός δεν αποδέχεται. Έτσι, όσο κι αν ο Ιλιτζαλί τονίζει ότι η απόφαση για τον τελικό αφορά στο οικονομικό κόστος, το μόνο βέβαιο είναι ότι πρόκειται για μία κίνηση «εκδίκησης» προς το κανάλι του Φαλήρου.

Survivor spoiler διαρροή 27/6/19: Άσπρη ή μαύρη; Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου:

Exit mobile version