Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κώστας Καραμανλής: Ιστορική ομιλία μετά από δέκα χρόνια
ΚΟΛΑΦΟΣ

Κώστας Καραμανλής: Ιστορική ομιλία μετά από δέκα χρόνια

Κώστας Καραμανλής: Ο πρώην πρωθυπουργός μετά από δέκα χρόνια σιωπής έστειλε μήνυμα ενότητας και συστράτευσης για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Κώστας Καραμανλής: Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής «λύνει τη σιωπή του» μετά από δέκα χρόνια σε εκδήλωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. Η τελευταία φορά που είχε απευθύνει δημόσια ομιλία ο πρώην πρωθυπουργός ήταν το 2009. Από τότε, κάθε φορά πριν τις εκλογές προτιμούσε με γραπτή δήλωση ή μαγνητοσκοπημένη, να απευθύνει κάλεσμα στήριξης και να στείλει μήνυμα ενότητας. Μία δημόσια παρέμβαση επίσης είχε κάνει πριν το δημοψήφισμα του 2015. Τώρα, ήρθε η ώρα ο Κώστας Καραμανλής να εμπλακεί πιο ενεργά στη μάχη των εκλογών όπου όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν άνετη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κώστας Καραμανλής έφτασε στο Βελλίδειο συνοδευόμενος από την σύζυγό του Νατάσσα Παζαΐτη η οποία εμφανίστηκε με… ροζ μαλλί. Ο πρώην πρωθυπουργός έγινε δέκτης θερμών επευφημιών από τους παρεβρισκόμενους. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα βίντεο αφιέρωμα στον ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Βίντεο από την άφιξη Καραμανλή στο Βελλίδειο:

Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο με αποσπάσματα δηλώσεων των προέδρων της ΝΔ που διετέλεσαν πρωθυπουργοί: Του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, του Κώστα Καραμανλή, του Αντώνη Σαμαρά αλλά και του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Ευάγγελου Αβέρωφ, του Γεωργίου Ράλλη και του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Δείτε live την ομιλία Καραμανλή:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις