Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σκορδά – Τριαντάφυλλος: Άγρια κόντρα για τη Θεοδωρίδου – “Θα τα πούμε στα δικαστήρια” (vid)
LIFESTYLE

Σκορδά – Τριαντάφυλλος: Άγρια κόντρα για τη Θεοδωρίδου – “Θα τα πούμε στα δικαστήρια” (vid)

Σκορδά - Τριαντάφυλλος: Με ένα βίντεο που «ανέβασε» στο Instagram, ο Τριαντάφυλλος έστειλε μήνυμα στην Φαίη Σκορδά πως «θα τα πουν στο δικαστήριο».

Σκορδά – Τριαντάφυλλος: Νέα κόντρα ξέσπασε στην ελληνική showbiz ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Τριαντάφυλλο. Όλα ξεκίνησαν, όταν ο γνωστός τραγουδιστής Τριαντάφυλλος είδε στην τηλεόραση τη συνέντευξη που παραχώρησε η Νατάσα Θεοδωρίδου στον Νίκο Μουτσινά και θέλησε να κάνει ένα instastory στο οποίο έγραψε: «Αψεγάδιαστη Νατάσσα, ούτε μια ρυτίδα… Μπράβο της… φυσικό το κορίτσι μας!!!». Η ανάρτηση αυτή του Τριαντάφυλλου δεν άρεσε στην Φαίη Σκορδά η οποία μέσα από την εκπομπή της, «Πρωινό» ξέσπασε αναφέροντας πως δεν θέλει να ξανακούσει καν το όνομα του τραγουδιστή. Με ένα βίντεο που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τριαντάφυλλος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και έστειλε μήνυμα στην Φαίη Σκορδά πως «θα τα πουν στο δικαστήριο».

«Με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξη της κ. Νατάσας Θεοδωρίδου στον Νίκο Μουτσινά και τα σχόλια σήμερα της κ. Φαίης Σκορδά που με κατηγορεί, με λέει αγενή και άνανδρο, με λέει χίλια δυο. Θα τα πούμε στο δικαστήριο κ. Σκόρδα γιατί δεν παίξατε την ιστορία που «ανέβασα» και με κατηγορεί η κ. Σκορδά γιατί «ανέβασα» ένα στόρι στο οποίο έγραψα: «αψεγάδιαστη η Νατάσα μας, πανέμορφη η Νατάσα μας, θεά η Νατάσα μας» και αυτή το πήρε και το έκανε, δεν ξέρω και εγώ τι. Να παίξει την ιστορία να τη δει ο κόσμος και να μας πει ο κόσμος αν έκανα λάθος.

Κυρία Σκορδά, ούτε εγώ θέλω να παιχτώ στην εκπομπή σας ξανά, δεν με ενδιαφέρει η εκπομπούλα σας, δεν με ενδιαφέρετε καν, έχω την οικογένεια μου, το παιδί μου, τη ζωή μου, τη δουλειά μου. Δηλαδή όποιος έχει μια κάμερα και είναι παρουσιαστής σε μια εκπομπή μπορεί σε αυτή τη χώρα να κατηγορεί οποιονδήποτε και να το περνάει στη κάμερα όπως θέλει, χωρίς να είναι ο άλλος εκεί να απαντήσει. Επειδή είπα κάποιον πανέμορφο με κατηγορεί σαν να έχω κάνει έγκλημα. Αυτή είναι η ελληνική τηλεόραση, αυτή είναι η Φαίη Σκορδά. Μου στέλνετε μηνύματα και μου λέτε να μην ασχολούμαι με τη Φαίη Σκορδά. Αυτή τη φορά θα ασχοληθώ γιατί είναι προσβολή της προσωπικότητας μου και για την τιμή μου.» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις