Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστείες ΕΛΤΑ: Το δίδυμο των ενόπλων “ξαναχτύπησε”
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστείες ΕΛΤΑ: Το δίδυμο των ενόπλων “ξαναχτύπησε”

Ληστείες ΕΛΤΑ:

Ληστείες ΕΛΤΑ: Στοχοποιούν υποκαταστήματα των ΕΛ.ΤΑ σε συνοικίες της Αθήνας και αποφασίζουν την εισβολή, όποτε πιστεύουν ότι διακινούνται σημαντικά χρηματικά ποσά. Στο στόχαστρο της Αστυνομίας έχουν μπει δύο άνδρες, οι οποίοι κινούνται πάντα και για την πρόσβαση και για τη διαφυγή τους με κλεμμένες μοτοσυκλέτες.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μία ακόμη ένοπλη ληστεία με πανομοιότυπο τρόπο με τουλάχιστον άλλες δύο που έγιναν τον τελευταίο καιρό, έγινε μεσημέρι της Τρίτης, στο Παλαιό Φάληρο. Το δίδυμο των ληστών με τα καλυμμένα χαρακτηριστικά, έφθασε στα ΕΛΤΑ επί της οδού Ευεργετών 17, στην περιοχή. Άφησαν τη μοτοσυκλέτα σε ένα σημείο να μη δίνει στόχο και εισέβαλαν στο υποκατάστημα με τα όπλα στα χέρια.

Οι δύο άγνωστοι ένοπλοι  αφού ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων  πελάτες και υπαλλήλους, άρπαξαν  όσα χρήματα είχαν τα ταμεία και στη συνέχεια διέφυγαν με τη μοτοσυκλέτα.Στο Παλαιό Φάληρο και στις όμορες συνοικίες ξεκίνησε αναζήτηση του διδύμου, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, οπότε την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια, όπως έχει συμβεί και με τις δύο προηγούμενες. Το πρωινό της 27ης Μαΐου,  λίγο πριν από τις 10 το πρωί, καταγράφηκε ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ Ζωγράφου.

Εισβολή στην οδό Μπισκίνη

Δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν στο υποκατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων, στην οδό Μπισκίνη, και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους. Οι δράστες άρπαξαν χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή.

Στόχος τα ΕΛΤΑ Καισαριανής

Λίγες ημέρες μετά, στις 13 Ιουνίου, πάλι δύο άγνωστοι ένοπλοι, φορώντας κράνη στα κεφάλια έφθασαν με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού στα ΕΛ.ΤΑ Καισαριανής.

Ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους

Κατά τον ίδιο τρόπο ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους και άρπαξαν μετρητά από τα ταμεία.

Κλεμμένη η μοτοσικλέτα

Η μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησαν βρέθηκε λίγη ώρα μετά στην Πολυεχνειούπολη και αποδείχθηκε ότι ήταν κλεμμένη. Έτσι, καθώς οι στόχοι ήταν ομοειδείς και οι δράστες πάντα δύο, η Αστυνομία προσπαθεί να πιστοποιήσει ότι πρόκειται όντως για τους ίδιους και βέβαια να μπει στα ίχνη τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις