Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστεία σε πρακτορείο: Οι παίκτες… ακινητοποίησαν και παρέδωσαν τον έναν από τους δράστες
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία σε πρακτορείο: Οι παίκτες… ακινητοποίησαν και παρέδωσαν τον έναν από τους δράστες

Ληστεία σε πρακτορείο: Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες, από τις αρχές Απριλίου, προέβαιναν συστηματικά στην διάπραξη ληστειών σε καταστήματα τυχερών-ψυχαγωγικών παιγνίων.

Ληστεία σε πρακτορείο: Οι ίδιοι οι… παίκτες σε πρακτορείο ΟΠΑΠ Play, στο Γαλάτσι, ακινητοποίησαν με επεισοδιακό τρόπο και παρέδωσαν στην Αστυνομία τον έναν από τους δύο δράστες ληστείας και όπως αποδεικνύεται οι ίδιοι… εξιχνίασαν είκοσι δύο παρόμοιες ληστείες σε πρακτορεία της Αττικής!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Στη διάρκεια της πάλης με τους δράστες της ληστείας και σε βάρος τους, οι θαμώνες ακινητοποίησαν επί τόπου τον έναν, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στο Μοσχάτο, όπου είχε διαφύγει. Στον τόπο της ληστείας οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα πιστόλι, γεμιστήρα με έξι φυσίγγια και τα χρήματα που είχαν αφαιρεθεί κατά τη ληστεία. Δράστες ήταν ένας 44χρονος υπήκοος Αλβανίας, που συνελήφθη επί τόπου και συνεργός του ένας 21χρονος που συνελήφθη στο Μοσχάτο.

Από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, προέκυψε ότι οι δράστες, από τις αρχές Απριλίου, προέβαιναν συστηματικά στην διάπραξη ληστειών σε καταστήματα τυχερών-ψυχαγωγικών παιγνίων, σε διάφορες περιοχές της Αττικής. “Ως προς τον τρόπο δράσης”, αναφέρει η Αστυνομία, “αφού πρώτα εντόπιζαν τον “στόχο” τους, ένας εξ αυτών φορώντας καπέλο τύπου τζόκεϊ και γυαλιά ηλίου, εισέρχονταν σε αυτόν, ακινητοποιούσε με την απειλή πιστολιού τους υπαλλήλους και αφαιρούσε τα χρήματα από το ταμείο. Στη συνέχεια διέφευγε, επιβιβαζόμενος σε αυτοκίνητο, όπου τον ανέμενε ο συνεργός του”.

Μέχρις στιγμής εξιχνιάσθηκαν είκοσι δύο  περιπτώσεις ληστειών, σε καταστήματα τυχερών-ψυχαγωγικών παιγνίων, σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις