Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κρήτη: Ο μικρός Αλέξης και ο μικρός Κυριάκος σε ένα ξεκαρδιστικό σποτ
ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Ο μικρός Αλέξης και ο μικρός Κυριάκος σε ένα ξεκαρδιστικό σποτ

Κρήτη: Με τον μικρό Αλέξη και τον μικρό Κυριάκο το ξεκαρδιστικό νέο σποτ για τον Ημιμαραθώνιο

Κρήτη: Ευφυές και αστείο για μια ακόμη φορά το σποτ για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης. Οι δημιουργεί έκαναν εξαιρετικοί δουλειά και μάλιστα στο πνεύμα των εκλογών.

Ο μικρός Αλέξης και ο μικρός Κυριάκος, δύο αντιθετικά αδέρφια, προετοιμάζονται για τον αγώνα τον 5 χιλιομέτρων. Το σποτ ξεκινάει με τη μητέρα τους να τους ξυπνάει για το πρωινό.

Το δωμάτιο του μικρού Αλέξη έχει αφίσες του Τσε Γκεβάρα, του Μαρξ και του Φιντέλ Κάστρο. Από ομάδες έχει αφίσες του Παναθηναϊκού και της Λίβερπουλ. Αντίθετα, το δωμάτιο του μικρού Κυριάκου με αφίσες του Ολυμπιακού, του Άνταμ Σμιθ, την σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το μόνο κοινό με το δωμάτιο του αδερφού τουμια αφίσα της Λίβερπουλ.

Τα παιδιά κάθονται στο τραπέζι και αρχίζει διάλογος για το τρέξιμο και το… σχολείο. Και οι ατάκες δίνουν και παίρνουν. Οι δημιουργοί των διαφημιστικών σποτ του Ημιμαραθωνίου Κρήτης μας έχουν… συνηθίσει σε χιουμοριστικά βιντεάκια. Αυτό βέβαια ξεπερνά όλα τα προηγούμενα.

https://www.facebook.com/cretehm/videos/2047628822200150/?t=5

 

Ο Ημιμαραθώνιος έχει γίνει πια θεσμός για την Κρήτη. Θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο Αρκαλοχώρι. Συμμετοχές στο www.cretehalfmarathon.com

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις