Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσιτσιπάς – Σάκκαρη: Υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος; (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιτσιπάς – Σάκκαρη: Υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος; (vid)

Τσιτσιπάς – Σάκκαρη: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη φαίνεται ότι δεν είναι ζευγάρι μόνο στο μεικτό του τένις.

Τσιτσιπάς – Σάκκαρη: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη φαίνεται ότι δεν είναι ζευγάρι μόνο στο μεικτό του τένις. Οσο περνάει ο καιρός πληθαίνουν οι φήμες πώς πρόκειται (και) για ζευγάρι στη ζωή. Λίγο τα μηνύματα στα social media, όπου ο Στέφανος είναι πιο εκδηλωτικός, αλλά πολύ περισσότερο οι κοινές εμφανίσεις τους, οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα. Η τελευταία μάλιστα έγινε αντιληπτή από τους φωτογράφους, παρά την προσπάθεια του Ελληνα τενίστα να φορέσει γυαλί ηλίου και κουκούλα για να μην γίνει αντιληπτός.

Αυτή την περίοδο και οι δύο προετοιμάζονται για το Γουίμπλεντον, που ξεκινάει την 1η Ιουλίου στο Λονδίνο. Την περασμένη Κυριακή το απόγευμα (23/6) η Σάκκαρη έκανε προπόνηση στο Ιστμπορν. Σε κοντινή απόσταση εμφανίστηκε ο Τσιτσιπάς, καθισμένος στον φράχτη, ενώ κάποια στιγμή δίχως να βγάλει τα γυαλιά και την κουκούλα, αποχώρησε μαζί της από το κορτ, όπως επιβεβαιώνει και ο φωτογραφικός φακός. Οι δυο τους μάλιστα το σχολίασαν λίγο αργότερα στο twitter. Η Σάκκαρη έγραψε «κάνοντας λίγη προπόνηση» και ο Τσιτσιπάς σχολίασε από κάτω «σε βλέπουμε». Ήδη στα social media ξαναφούντωσαν τα σχόλια περί σχέσης των δύο κορυφαίων του ελληνικού τένις, ενώ πλέον έχει γίνει hashtag και το #TsitsiKari από το Tsitsipas και το Sakkari!

Τσιτσιπάς – Σάκκαρη: Τα ερωτικά μηνύματα

Τον περασμένο Μάρτιο ο Τσιτσιπάς άρχισε να δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μια σειρά από ερωτικά µηνύµατα. Ήταν μάλιστα ιδιαίτερα εκδηλωτικός. «Αν η καρδιά µπορούσε να σκεφτεί, θα σταµατούσε» ήταν το πρώτο που έγραψε και ακολούθησαν τα εξής: «Ευτυχία είναι να κοιµάσαι στην πιο όµορφη αγκαλιά του κόσµου και να ξυπνάς µε τα πιο γλυκά φιλιά, ξέροντας ότι εκεί ανήκεις. Για µερικούς ανθρώπους δεν περιµένεις να βρεις χρόνο. Φτιάχνεις χρόνο. Η ψυχή που µπορεί να µιλήσει µε τα µάτια µπορεί και να φιλήσει µε το βλέµµα».

Επίσης, σε βίντεο που βρίσκονταν μαζί µέσα σε ένα πολυτελές βαν, στη διαδρομή από το ξενοδοχείο στο αεροδρόµιο της Ρώµης, για να πάρουν την πτήση προς το Παρίσι, ο Τσιτσιπάς είχε αναφέρει: «Τα πιο όµορφα µάτια δεν τα κρίνεις µόνο από το χρώµα τους, αλλά από τη ζηµιά που προκαλούν όταν σε κοιτούν». Κάποιοι φίλοι του μάλιστα στο Twitter, παρουσίασαν φωτογραφίες της Μαρίας Σάκκαρη από κάτω υπό την εξής ερώτηση: «Μάτια όπως αυτά;».

«Το μυστικό έχει αποκαλυφθεί»

Απάντηση και εξήγηση δεν έδωσε κανείς, αλλά ο Τσιτσιπάς εμφανίστηκε κάποια στιγμή με νέο ποστάρισμα: «Το ορυχείο-θησαυρός θα αποκαλυφθεί σύντοµα». Με τη Σάκκαρη να σχολιάζει: «Το μυστικό μου έχει αποκαλυφθεί». Σε όλα αυτά μπορούμε κάλλιστα να προσθέσουμε και την απάντηση του Στέφανου, σε ερώτηση Ελληνίδας δημοσιογράφου που ασχολείται με το τένις, αν όντως υπάρχει σχέση ερωτική ανάμεσά τους: «Τι να πω; Είµαι ευχαριστηµένος, είµαι χαρούµενος και όλα είναι καλά. Πιστεύω και αυτή το ίδιο!»

Όσο για τη Σάκκαρη, κράτησε παρόμοιες αποστάσεις: «Τον θαυµάζω τον Στέφανο. Ανατριχιάζω κάθε φορά που µιλάω για εκείνον».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις