Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler διαρροή 25/6/19: Ποιος θα κερδίσει σήμερα το έπαθλο
LIFESTYLE

Survivor spoiler διαρροή 25/6/19: Ποιος θα κερδίσει σήμερα το έπαθλο

Survivor spoiler διαρροή 25/6/19: Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου.

Survivor spoiler διαρροή 25/6/19: Σήμερα το βράδυ στο Survivor 3 θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου. Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες ότι η ομάδα που θα κερδίσει θα περάσει μια βραδιά γεμάτη τραγούδι και χορό σε γνωστό κλαμπ του Άγιου Δομίνικου. Το Coco Bonco είναι ένα από τα τελευταία έπαθλα, αφού το παιχνίδι τελειώνει και τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί και απομένουν οι ημιτελικοί και ο τελικός. Στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας το οποίο κατέληξε στα χέρια της άσπρης ομάδα. Με χαρακτηριστική ευκολία οι άσπροι έκαναν το 2-0 και έστειλα την μαύρη ομάδα στο συμβούλιο του νησιού. Υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν η Αφροδίτη και ο Παναγιώτης με τον Έλληνα παίκτη να είναι αυτός που αποχωρεί αφού συγκέντρωσε λιγότερες θετικές ψήφους στην μεγάλη ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού και βρισκόταν πιο χαμηλά στην κατάταξη.

Έτσι, το ταξίδι του Survivor τελείωσε για τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, ο οποίος έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό. «Πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι έφτασα στην πηγή και δεν ήπια νερό! Καλός ή κακός έτσι μου τα έφερε η ζωή, όλα για κάποιο λόγο γίνονται! Θα αποκομίσω από το παιχνίδι μόνο τις καλές στιγμές και όλα αυτά που μου δίδαξε!», είπε μεταξύ άλλων Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Survivor spoiler διαρροή 25/6/19: Δυνατοί VS Δυνατών

Σήμερα το αγώνισμα του Survivor απαιτεί ταχύτητα και δύναμη. Η μαύρη ομάδα την ύστατη στιγμή θέλει να πάρει μια νίκη αφού το τελευταίο διάστημα έχει υποστεί διαδοχικές ήττες και ίσως αυτή είναι η τυχερή τους μιας και έχουν πεισμώσει. Από την άλλη οι άσπροι θέλουν να προσθέσουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στο ενεργητικό τους και να απολαύσουν την βραδιά που εκτός από τραγούδι και χορό θα έχει και φαγητό. Ποιος θα κερδίσει; Πλέον και στις δύο ομάδες έχουν μείνει αποκλειστικά δυνατοί παίκτες και όλα θα κριθούν στο νήμα!

Survivor spoiler διαρροή 25/6/19: Ποιος θα τα καταφέρει;

Τα τουρκικά σπόιλερ ανέφεραν εδώ και καιρό, ότι η τυχερή ομάδα θα είναι η μαύρη. Πληροφορίες όμως από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν ότι στη ντίσκο θα πάει η άσπρη ομάδα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις