Survivor αποχώρηση: Τούρκος ο τελευταίος που φεύγει – “Βόμβα” για τον τελικό

LIFESTYLE

Survivor αποχώρηση: Τούρκος ο τελευταίος που φεύγει – “Βόμβα” για τον τελικό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor αποχώρηση: Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ πιθανό, ο τελικός του Survivor Ελλάδα Τουρκία να πραγματοποιηθεί στην Τουρκία.

25.06.2019 | 17:33

Survivor αποχώρηση: Το Survivor 3 ετοιμάζεται να κάνει φινάλε σε μερικές ημέρες. Οι παίκτες που θα λάβουν μέρος στον ελληνικό τελικό έχουν γίνει πλέον γνωστοί, μετά από την αποχώρηση του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη στο επεισόδιο της Δευτέρας. Η μαύρη ομάδα ηττήθηκε με 3-2 και στο δεύτερο αγώνα ασυλίας, πράγμα που σήμαινε πως αυτόματα ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και η Δήμητρα Βαμβακούση ήταν υποψήφιοι για αποχώρηση. Η Κατερίνα Δαλάκα έχει περάσει απευθείας στον τελικό, πράγμα που σημαίνει πως στην τελευταία ελληνική αποχώρηση, θα έφευγε είτε ο Παναγιώτης, είτε η Δήμητρα (η τελευταία αποχώρηση θα γίνει με Τούρκο παίκτη).

«Δυο φορές έφτασα στη πηγή και δεν ήπια νερό. Όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Κρατάω τις καλές στιγμές από το παιχνίδι. Θέλω να πω στην ομάδα και στον εαυτό μου ένα συγνώμη, γιατί εδώ και δύο εβδομάδες ήμουν άρρωστος και δεν μπορούσα να αποδώσω όπως θα ήθελα. Έχω ευθύνη», είπε ο Παναγιώτης, με τον Σάκη Τανιμανίδη να τον διακόπτει, λέγοντας πως δεν πρέπει να κατηγορεί τον εαυτό του επειδή αρρώστησε. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα τελευταία δεδομένα, οι παίκτες που θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» στον ελληνικό τελικό και θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο θα είναι οι Κατερίνα Δαλάκα, Αφροδίτη Σκαφίδα, Δήμητρα Ναμβακούση και Νίκος Κοσμάς.

Survivor τελικός: Διαρροή για ανατροπή!

Ίσως βρισκόμαστε μπροστά από μια μεγάλη ανατροπή, όσον αφορά στη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού του Survivor Ελλάδα Τουρκία. Σύμφωνα με πληροφορίες που λαμβάνουμε τις τελευταίες ώρες, είναι πολύ πιθανό, ο τελικός του Survivor Ελλάδα Τουρκία να πραγματοποιηθεί στην Τουρκία! Μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως η τελευταία εκπομπή του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα μεταδοθεί ζωντανά, την Κυριακή 30 Ιουνίου, από το Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι. Μάλιστα, το κανάλι έχει απευθύνει και τις σχετικές προσκλήσεις προς τους εκπροσώπους του Τύπου. Φαίνεται, όμως, πως στην πορεία υπήρξε κάποιος προβληματισμός στην Acun Medya.

Αυτή τη στιγμή, όπως μαθαίνουμε, εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο η ανάδειξη του Έλληνα νικητή να γίνει στην Κωνσταντινούπολη, εκεί, δηλαδή, όπου θα διεξαχθεί και ο τουρκικός τελικός. Ο λόγος που, ενδεχομένως, η Acun Medya οδηγηθεί σε αυτή την επιλογή, είναι η μείωση του κόστους. Ωστόσο, καμία οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί μέχρι στιγμής.

Survivor: Το σημερινό trailer

Exit mobile version