Πάμελα Άντερσον – Ραμί: Η σεξομόμβα χώρισε και ξεμπροστιάζει τον ποδοσφαιριστή – “Το τέρας, είχε διπλή ζωή”

LIFESTYLE

Πάμελα Άντερσον – Ραμί: Η σεξομόμβα χώρισε και ξεμπροστιάζει τον ποδοσφαιριστή – “Το τέρας, είχε διπλή ζωή”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πάμελα Άντερσον - Ραμί: Με ανάρτηση της στον επίσημο λογαριασμό της η Πάμελα Άντερσον αποκάλυψε ότι ο Ραμί ζούσε διπλή ζωή και πως διατηρούσε σχέση και με άλλη γυναίκα.

25.06.2019 | 15:42

Πάμελα Άντερσον – Ραμί: Η Πάμελα Άντερσον ανακοίνωσε δημόσια πως η σχέση της με τον Αντίλ Ραμί έλαβε τέλος. Μπορεί οι δυο τους να έμοιαζαν αχώριστοι, ωστόσο σήμερα η γνωστή ηθοποιός με ανάρτησή της στο Instagram ανακοίνωσε, ότι δεν είναι πια μαζί με τον 32χρονο Γάλλο ποδοσφαιριστή με τον οποίο διατηρούσε σχέση από πέρυσι. Μάλιστα, τον κατηγόρησε ότι την απάτησε και πως το τελευταίο διάστημα διατηρούσε διπλή ζωή! Σε μία μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram, η Πάμελα Άντερσον, μίλησε για τους λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό, δηλώνοντας πως εξαπατήθηκε από τον πρώην σύντροφό της.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Είναι δύσκολο να το δεχτώ. Τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής μου ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Εξαπατήθηκα. Πίστεψα ότι ζούσαμε έναν μεγάλο έρωτα. Καταστράφηκα τις τελευταίες ημέρες όταν έμαθα πως ζούσε μία διπλή ζωή. Συνήθιζε να χλευάζει άλλους παίκτες που είχαν τις ερωμένες τους σε διαμέρισμα κοντά στις συζύγους τους. Αποκαλούσε αυτούς τους άνδρες, «τέρατα». Αλλά αυτό είναι χειρότερο. Έλεγε ψέματα σε όλους. Πως είναι δυνατόν να φέρεται με αυτόν τον τρόπο στις καρδιές δύο γυναικών. Αυτός είναι το τέρας. Πως μπορώ να βοηθάω ένα σωρό κόσμο και να μην είμαι αρκετά σοφή για να βοηθήσω τον εαυτό μου».

Η σέξι Πάμελα Άντερσον είχε “δηλώσει” από την αρχή πως είναι αθεράπευτα ερωτευμένη με τον Αντίλ Ραμί και μάλιστα, παράτησε την Καλιφόρνια, για να ζήσει μαζί με τον αμυντικό της Μαρσέιγ στη Μασσαλία. Σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση της Μαρσέιγ, στην εξέδρα των επισήμων ήταν πάντα η Πάμελα Αντερσον, καθώς ο Ραμί, έπαιζε στην άμυνα της ομάδας. «Είναι φανταστικός. Φυσικά τον αγαπώ. Η αλήθεια είναι πως εγώ είμαι αρκετά αυθόρμητη και δεν έχω συνηθίσει να φιλτράρω τη ζωή μου. Πρέπει να προσέχω περισσότερο λόγω του ότι είναι ποδοσφαιριστής. Νοιάζομαι πολύ γι’ αυτόν και θα ήθελα να παντρευτώ άλλη μια φορά στη ζωή μου. Θα ήθελα να τον παντρευτώ» δήλωνε στην εφημερίδα «SUN».

Μάλιστα, είχε κάνει και πικάντικες αποκαλύψεις για τον χρόνο που περνούσαν οι δυο τους.

«Μου αρέσει ο Ραμί να μου μαγειρεύει ντυμένος ως σέξι σερβιτόρα. Δεν ξέρει να μιλάει πολύ καλά αγγλικά, εγώ δεν μιλώ πολύ καλά γαλλικά, όμως υπάρχει η γλώσσα του σώματος, η γλώσσα του έρωτα. Μιλάμε για ένα άλλο επίπεδο επικοινωνίας που είναι πιο ουσιαστικό και βαθύ σε σύγκριση με τις λέξεις. Έχουμε κάτι το εκπληκτικό μεταξύ μας».

Exit mobile version