Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αλιμόνου – Βαρδινογιάννης παιδιά: Η νέα απόφαση του δικαστηρίου
LIFESTYLE

Αλιμόνου – Βαρδινογιάννης παιδιά: Η νέα απόφαση του δικαστηρίου

Αλιμόνου - Βαρδινογιάννης παιδιά: Ο Παύλος Βαρδινογιάννης αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές του επόμενου μήνα προκειμένου να πάρει τα τέσσερα παιδιά του.

Αλιμόνου – Βαρδινογιάννης παιδιά: Το τελευταίο επεισόδιο του «πολέμου» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Τζίνα Αλιμόνου και Παύλο Βαρδινογιάννη εκτυλίχθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, όταν εκδικάστηκαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο επιχειρηματίας κατά της ηθοποιού. Αυτά αφορούσαν αποκλειστικά τη μηνιαία διατροφή που καταβάλλει από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν πέτυχε να μειώσει προσωρινά το αρχικώς επιδικασθέν ποσό από τα 34.000 στα 18.000 ευρώ. Με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ο Παύλος Βαρδινογιάννης, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αμερική, ζητούσε το ποσό αυτό να μειωθεί κατά 11.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, το δικαστήριο αποφάσισε τελικά να απορρίψει το αίτημα για μείωση του ποσού της μηνιαίας διατροφής στο ποσό των 7.000 ευρώ. Έτσι ο Παύλος Βαρδινογιάννης θα συνεχίσει να καταβάλλει στην Τζίνα Αλιμόνου 18.000 ευρώ μηνιαίως τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο, όταν θα συζητηθεί ξανά στο Εφετείο η υπόθεση. Ο Παύλος Βαρδινογιάννης αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές του επόμενου μήνα προκειμένου να πάρει τα τέσσερα παιδιά του για δύο εβδομάδες διακοπών. Αυτό θα είναι το πρώτο μέρος, αφού τον Αύγουστο θα τα έχει για άλλες 15 ημέρες, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου που αφορά τη συνύπαρξη με τα παιδιά του. Παραμένει ακόμα άγνωστο αν η Τζίνα Αλιμόνου θα είναι παρούσα για κάποιες ημέρες ή αν θα επιλέξει να μην εμφανιστεί καθόλου σε αυτές τις διακοπές.

Παρά τα όσα έχουν λάβει χώρα στη δικαστική τους διένεξη, αμφότεροι παραμένουν πολύ κοντά στα παιδιά τους, με τον Παύλο Βαρδινογιάννη να ταξιδεύει σχεδόν κάθε μήνα στην Αθήνα για να περάσει λίγες ώρες μαζί τους, κάτι που το θεωρεί απόλυτα απαραίτητο για να διατηρεί επαφή με τη μεγάλη του κόρη Αντριάννα και τα τρίδυμα, αφού πλέον δεν κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα. Αυτοί που τον ξέρουν λένε ότι πρόκειται για έναν πολύ στοργικό και τρυφερό πατέρα που βρίσκει πάντα χρόνο προκειμένου να ασχοληθεί με τα παιδιά του.

Αλιμόνου – Βαρδινογιάννης: Ένα πολύ άγριο διαζύγιο

Οι πληροφορίες για τις μηνύσεις αλλά και τα ποσά, ήρθαν στο φως το 2018, όταν δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Τζίνα Αλιμόνου ζητούσε την επιμέλεια των παιδιών της και διατροφή ύψους 700.000 ευρώ το χρόνο. Η πλευρά του Παύλου Βαρδινογιάννη απαιτούσε και εκείνη την επιμέλεια, ενώ άφηνε αιχμές και για την καταλληλότητα της Τζίνας Αλιμόνου ζητώντας να της γίνουν τεστ για αλκοόλ και ναρκωτικά.

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι η διατροφή θα δίνεται απευθείας στην Τζίνα Αλιμόνου, ότι ο Παύλος Βαρδινογιάννης θα πρέπει να αποχωρήσει από το σπίτι της Φιλοθέης και ότι θα μπορεί να βλέπει τα παιδιά του για τρεις συνεχόμενες ημέρες από δυο ώρες όταν βρίσκεται στην Ελλάδα και να τα παίρνει μαζί του μια εβδομάδα τα Χριστούγεννα, μια το Πάσχα και δυο δεκαπενθήμερα το καλοκαίρι.  Να σημειωθεί ακόμη ότι το δικαστήριο απέρριψε ως πλήρως αβάσιμες τις κατηγορίες για εξάρτηση από ουσίες και έκλυτο βίο της ηθοποιού από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Από τότε, ξεκίνησε ένας ανελέητος πόλεμος με ανταλλαγή σκληρών δηλώσεων και ένα κλίμα μίσους, ανάμεσα στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, που έφερε στον κόσμο 4 παιδιά…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις