Τζέισον Αντιγόνη – ΣΥΡΙΖΑ: Και… Ξύριζα – Με ξυρισμένο κεφάλι καλεί τον κόσμο να ψηφίσει Τσίπρα

ΕΛΛΑΔΑ

Τζέισον Αντιγόνη – ΣΥΡΙΖΑ: Και… Ξύριζα – Με ξυρισμένο κεφάλι καλεί τον κόσμο να ψηφίσει Τσίπρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τζέισον Αντιγόνη - ΣΥΡΙΖΑ: Ένας... πρωτότυπος τρόπος να πεισθούν οι Έλληνες να το "ρίξουν" στον ΣΥΡΙΖΑ.

25.06.2019 | 18:33

Τζέισον Αντιγόνη – ΣΥΡΙΖΑ: Το κεφάλι του ξύρισε το Τζέισον Αντιγόνη, ως διαμαρτυρία και κάλεσμα στους φίλους του στο Facebook για να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ. Το Τζέισον Αντιγόνη που πριν από λίγο καιρό είχε αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά του, αποφάσισε τώρα, ενόψει των εκλογών 2019 να ξυρίσει εντελώς το κεφάλι του σε μια προσπάθεια να πείσει τους φίλους του να ψηφίσουν και εκείνοι ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος, ήταν υποψήφιος στις περασμένες περιφερειακές εκλογές με την Ρένα Δούρου, ωστόσο, δεν κατάφερε να εκλεγεί. «Ξύρισμα διαμαρτυρίας… Μην αφήσετε ανθρώπους του παλιού γνωστού κατεστημένου να καταστρέψουν ακόμη μια φορά τη χώρα! Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό, για να συνεχίσουμε στη σωστή κατεύθυνση, στη σωστή πλευρά της Ιστορίας!».

Το Τζέισον Αντιγόνη έγινε ευρύτερα γνωστό από τα έδρανα της ελληνικής Βουλής όταν και παρακολουθούσε τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη δυνατότητα των ομόφυλων ζευγαριών να υιοθετήσουν παιδί. Ξαφνικά, άλλαξε λουκ, έβαλε κουστούμι και ως Ιάσων Δούσης πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση και έλαβε μέρος στις Περιφερειακές Εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής.

Τζέισον-Αντιγόνη: Τι ξέρουμε γι’ αυτό

Ο Ιάσων Δούσης, όπως είναι το κανονικό όνομα του Τζέισον-Αντιγόνη, κρίνοντας από το βιογραφικό του έχει ένα υψηλό μορφωτικό επίπεδο για το οποίο έχει παίξει ιδιαίτερο ρόλο η Πάτρα.  Συγκεκριμένα στην Πάτρα πήρε με άριστα το πτυχίο του από το τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών και στη συνέχεια από την δραματική σχολή της Ρούγας Πατεράκη. Στην Πάτρα, άλλωστε, έχει δώσει το παρών σε αρκετά Pride. Πέρα από τις θεατρολογικές του σπουδές, είναι τελειόφοιτος του διεπιστημονικού μεταπτυχιακού προγράμματος «Εκπαίδευση και ανθρώπινα δικαιώματα» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του University College London. Εκλέχθηκε εκπρόσωπος των φοιτητών.

Το θέμα της διπλωματικής εργασίας του είναι οι βίγκαν φεμινίστριες της Αθήνας, ενώ διευθύνει τον εκπαιδευτικό οργανισμό Perugia-Τίνα Ζωγοπούλου και μάλιστα εξέδωσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα σειρά βιβλίων εκμάθησης για τις περισσότερες από τις ευρέως ομιλούμενες γλώσσες του κόσμου. Δραστηριοποιείται στον ακτιβισμό για τα ανθρώπινα και ζωικά δικαιώματα και είναι το πρώτο άτομο στην Ελλάδα που αιτήθηκε την πλήρη διαγραφή της καταχώρησης φύλου από τα νομικά του έγγραφα. Στα στοιχεία του βιογραφικού του, πέρα από τα όσα έχει κάνει στην Ελλάδα, γίνεται ξεχωριστή αναφορά για τα δύο έτη που εργάστηκε στο Λονδίνο.

Παράλληλα, μιλάει τρεις γλώσσες αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Με λίγα λόγια, κρίνοντας από το βιογραφικό του, ο Ιάσονας Δούσης ή το Τζέισον Αντιγόνη, είχε περισσότερη μόρφωση από πολλούς άλλους υποψηφίους που θα δούμε στα διάφορα ψηφοδέλτια εν όψει των εκλογών.

«Αλέξης Τσίπρας, ο πρωθυπουργός που δεν δίστασε να συγκρουστεί με το κατεστημένο και τα στερεότυπα”, είχε γράψει στη σέλφι τους στο Γαλάτσι

Exit mobile version