Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ράπερ – ναρκωτικά: Γνωστός ράπερ συνελήφθη στην Καλλιθέα – Τον παρακολουθούσαν
ΕΛΛΑΔΑ

Ράπερ – ναρκωτικά: Γνωστός ράπερ συνελήφθη στην Καλλιθέα – Τον παρακολουθούσαν

Ράπερ - ναρκωτικά: . Στην κατοχή του 35χρονου ράπερ βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά, γεγονός που επιβεβαίωσε τις πληροφορίες των αστυνομικών για τη δράση του.

Ράπερ – ναρκωτικά: Ένας πολύ γνωστός στις τάξεις της νεολαίας ράπερ φέρεται να έχει συλληφθεί από την Ασφάλεια Δυτικής για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ο 35χρονος ράπερ, ο οποίος επίσης φέρεται να διαφήμιζε από άποψη σε λογαριασμούς του σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης την χρήση χασίς, συνελήφθη στην περιοχή της Καλλιθέας.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Πληροφορίες αναφέρουν  ότι οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν τις κινήσεις του τον ακινητοποίησαν λίγα μέτρα μακριά από το στούντιο στο οποίο κάνει ηχογραφήσεις. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν κάνναβη, μικροποσότητα κοκαΐνης, αεροβόλα περίστροφα, μέχρι και… συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης taser. Τα ίδια στοιχεία αναφέρουν ότι στη διάρκεια της παρακολούθησης οι αστυνομικοί έβλεπαν τακτικά να δίνουν το παρόν μαθητές και μαθήτριες, όλοι εφηβικής ηλικίας.

Βέβαιοι ότι κατέχει και ναρκωτικά οι αστυνομικοί παρενέβησαν και εν τέλει σχημάτισαν δικογραφία για κατοχή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του Νόμου περί όπλων και περί ηλεκτρονικών επικοινωνιών. Αναλυτικά, ανακοινώθηκε, βρέθηκαν 160,7 γραμμάρια κάνναβης, 0,9 γραμμάρια κοκαΐνη, τρία αεροβόλα όπλα, tazer, ασύρματος και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Μετά από έρευνα στην οικία του στην ανωτέρω περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-160,7- γραμμάρια κάνναβης
-0,9- γραμμάρια κοκαΐνης
-2,4- γραμμάρια άγνωστης ουσίας
-2- αεροβόλα περίστροφα
αεροβόλο πιστόλι
συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser)
φορητός ασύρματος
-6- τρίφτες κάνναβης
ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
-5- αμπούλες διοξειδίου του άνθρακα
-2- Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας για τα οποία είχε δηλωθεί απώλεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις