Σπανούλης – παιδιά: Οκτώ χρόνια γάμου με την Ολυμπία και τα παιδιά στη Μύκονο (vid)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπανούλης – παιδιά: Οκτώ χρόνια γάμου με την Ολυμπία και τα παιδιά στη Μύκονο (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σπανούλης - παιδιά: Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου γιόρτασαν την επέτειό τους μαζί με τα πέντε παιδιά τους στο νησί των ανέμων

25.06.2019 | 11:13

Σπανούλης – παιδιά: Ο Βασίλης Σπανούλης δεν εμφανίζεται συχνά με τα παιδιά του και τη σύζυγό του Ολυμπία Χοψονίδου. Και δεν είναι μόνο η τελευταία μεγάλη ηγετική φυσιογνωμία του ελληνικού μπάσκετ και του Ολυμπιακού. Είναι πάνω από όλα ένας σπουδαίος οικογενειάρχης. Ο μεγάλος αρχηγός γιόρτασε την επέτειο οκτώ χρόνων γάμου με την Ολυμπία Χοψονίδου και τα πέντε παιδιά τους στη Μύκονο, όπου απολαμβάνουν αυτό το διάστημα τις διακοπές τους. Το ζευγάρι βρίσκεται στο νησί των ανέμων και η πρώην Σταρ Ελλάς θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους της στο Instagram μία μικρή ανέμελη οικογενειακή στιγμή.

«Ποιος θα μου το έλεγε μετά από 8 χρόνια γάμου πως θα έχουμε φτιάξει μια τόσο μεγάλη οικογένεια», αναφέρει στη δημοσίευση που έκανε με ένα boomerang video, όπου όλη η οικογένεια χαιρετάει χαρούμενη τους διαδικτυακούς φίλους της. Στα σχόλια κάποια στιγμή εμφανίζεται και ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος αποκαλύπτει ότι είναι εκείνος που μεσολάβησε για να γνωριστεί το ζευγάρι. «Α ρε π@@@ μου, τι προξενιό σου έχω κάνει» γράφει χαρακτηριστικά ο διεθνής σέντερ, με την Ολυμπία Χοψονίδου να απαντά: «Πραγματικά, σε σένα τα χρωστάω όλα».

Η γνωριμία στη Μύκονο

Η επιλογή της Μυκόνου πάντως δεν ήταν τυχαία για το ζευγάρι, αφού εκεί γνωρίστηκε πριν περίπου μια δεκαετία. Τα δημοσιεύματα της εποχής ανέφεραν αρχικά ότι επρόκειτο για φιλία, καθώς ο Σπανούλης ήταν αρραβωνιασμένος. Τα πράγματα όμως εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά. «Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου. Η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές» δήλωσε πολύ αργότερα ο διεθνής μπασκετμπολίστας.

Το πρώτο τους παιδί, ο Θανάσης, γεννήθηκε το 2010, όταν παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Ακολούθησε έναν χρόνο αργότερα, στις 24 Ιουνίου του 2011 ο θρησκευτικός στο κτήμα Νάσιουτζικ. Η Ολυμπία από Σταρ Ελλάς έγινε μια αφοσιωμένη μητέρα, η οποία έκανε άλλα τέσσερα παιδιά. Αν κρίνουμε από το video που ανέβασε, αυτή ο οκταετία είναι η σημαντικότερη και πιο ευτυχισμένη της ζωής της. Οπως και για τον Βασίλη.

Exit mobile version