Νεϊμάρ – Μπαρτσελόνα: Πλησιάζει όλο και πιο κοντά (vid)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νεϊμάρ – Μπαρτσελόνα: Πλησιάζει όλο και πιο κοντά (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Νεϊμάρ - Μπαρτσελόνα: Η «Sport» παρουσίασε τον Νεϊμάρ να έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας

25.06.2019 | 15:04

Νεϊμάρ – Μπαρτσελόνα: Για τον Νεϊμάρ η πόρτα των αποδυτηρίων της Μπαρτσελόνα είναι πάντα ανοιχτή. Το επιβεβαιώνει ο Λιονέλ Μέσι, όπως και ο κολλητός του, ο Λουίς Σουάρες. Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της καταλανικής «Sport», που το παρουσιάζει ως αποκλειστικό, ο Βραζιλιάνος σταρ έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η μεταγραφή έχει ολοκληρωθεί. Η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να δαπανήσει ένα σεβαστό ποσό για να τον αποκτήσει ξανά, διότι η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα τον δώσει τζάμπα. Ξόδεψε 222 εκατ. ευρώ πριν από δύο χρόνια για να τον κάνει δικό της.

Ο Νεϊμάρ πάντως έχει δεχτεί σημαντική μείωση στις αποδοχές του, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Από τα 36.8 εκατ. ευρώ το χρονο που έπαιρνε στην Παρί, σκοπεύει να πέσει στα 24 για να υπάρξει συμφωνία με την Μπάρτσα. Ετσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, μπορεί να είναι και το τελευταίο που τον ενδιαφέρει. Για τον ίδιο προέχει η προσωπική ηρεμία του και αυτό θα συμβεί σε ένα μεγάλο βαθμό αν ξαναβρεθεί με τους παλιούς συμπαίκτες του. Το τρίο MSN (Μέσι – Σουάρες – Νεϊμάρ) μπορεί να ξανακάνει θαύματα.

Νεϊμάρ ναι, Ντάνι Αλβες όχι

Εκείνος που θέλει επίσης να επιστρέψει έπειτα από την εμπειρία της Γαλλίας με την Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Ντάνι Αλβες. Ο 36χρονος Βραζιλιάνος ακραίος μπακ έμεινε ελεύθερος και χτύπησε την πόρτα της Μπαρτσελόνα για να επαναπατριστεί. Τρία Τσάμπιονς Λιγκ κέρδισε με τους Καταλανούς και εκεί θα ήθελε πιθανότατα να ολοκληρώσει και την καριέρα του. Η απάντηση που πήρε όμως ο Αλβες από τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα ήταν αρνητική. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ικανοποιημένος από τους δύο παίκτες που έχει στη διάθεσή του γι’ αυτό τον ρόλο. Ο ένας είναι ο Σέρτζι Ρομπέρτο και ο άλλος ο Νέλσον Σεμέδο. Με αυτούς έχει σκοπό να πορευθεί τη νέα σεζόν.

Γκριζμάν και Ντε Λιχτ

Οσον αφορά τις άλλες δύο περιπτώσεις που απασχολούν τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, το τοπίο παραμένει θολό. Ο Αντουάν Γκριζμάν δεν είναι σίγουρο ακόμη ότι θα υπογράψει, παρόλο που κάποιοι θεωρούν δεδομένη τη μετακίνησή του από τη Μαδρίτη στη Βαρκελώνη. Οσο για τον Ολλανδό σέντερ μπακ του Αγιαξ Ματάις Ντε Λιχτ, τα πράγματα είναι ακόμη μπερδεμένα. Ο μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα προσπαθεί να τον πείσει να πάει στη Γιουβέντους και κρατάει ως δεύτερη λύση την πρόταση της Παρί, που είναι η καλύτερη οικονομικά. Ο ίδιος ο 19χρονος σέντερ μπακ όμως ονειρεύεται, όπως και η οικογένειά του, να γίνει συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι. Προς το παρόν παρουσιάζεται αναποφάσιστος.

 

Exit mobile version