Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Hard Rock Hotel: Ξενοδοχείο σε σχήμα κιθάρας
PLUS

Hard Rock Hotel: Ξενοδοχείο σε σχήμα κιθάρας

Hard Rock Hotel: Η γνωστή αλυσίδα πρωτοτυπεί κατασκευάζοντας το πρώτο ξενοδοχείο σε σχήμα κιθάρας

Hard Rock Hotel: Ένα πρωτότυπο ξενοδοχείο θα λειτουργήσει στις 25 Οκτωβρίου στη Φλόριντα. Ανήκει στην οικογένεια της Hard Rock και το κόστος του ανέρχεται στα 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πρότζεκτ κατασκευής δύο νέων Hard Rock Hotel & Casinos στη Φλόριντα. Το συνολικό κόστος τους ανέρχεται στα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Στα εγκαίνια θα δώσουν το παρών στη σκηνή οι Maroon 5. Τα εισιτήρια ήδη προπωλούνται από τις 31 Μαΐου.

Χαρακτηριστικό στοιχείο του ξενοδοχείου δεν είναι άλλο από την κιθάρα ύψους 140 μέτρων περίπου. Σε αυτό θα φιλοξενούνται περισσότερα από 600 δωμάτια. Επίσης, θα υπάρχει ένας τεράστιος χώρος σπα σε μια έκταση 3.500 τ.μ. Ακόμα 14 εστιατόρια, ένα μπαρ στον τελευταίο όροφο και εμπορικά καταστήματα. Τέλος,  χώρος για live εκδηλώσεις (υπολογίζονται περίπου 100 το χρόνο), meeting rooms, αίθουσες συνεδρίων κ.α.

Ανάμεσα στα δωμάτια του ξενοδοχείου διακρίνονται οι πολυτελείς βίλες, από 42-75 τ.μ. Αυτές θα είναι στην κυριολεξία βυθισμένες στο νερό. Θα διατίθενται για εκείνους που θέλουν να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία με ιδιωτικό μπάτλερ και πισίνα. Τέτοιου είδους κατοικίες υπάρχουν ήδη στο εξωτικό νησί Μπόρα- Μπόρα στη Γαλλική Πολυνησία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις