Survivor spoiler διαρροή 24/6/19: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία

LIFESTYLE

Survivor spoiler διαρροή 24/6/19: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Survivor spoiler διαρροή 24/6/19: Το Survivor μπαίνει στην τελευταία του εβδομάδα και σήμερα (24/06) έχουμε δεύτερο αγώνα ασυλίας.

24.06.2019 | 10:58

Survivor spoiler διαρροή 24/6/19: Το Survivor 3 μπαίνει στην τελευταία του εβδομάδα και σήμερα Δευτέρα (24/06) έχουμε δεύτερο αγώνα ασυλίας! Ποιος κερδίζει; Χτες είδαμε την άσπρη ομάδα να επικρατεί εύκολα με 10-4 και φαίνεται πως μετά την αποχώρηση του Κυριάκου η ομάδα έχει βρει τον “εαυτό” της. Σήμερα θα δούμε τις δύο ομάδες να μάχονται σε έναν αρκετά δύσκολο στίβο μάχης, όπως και οι περισσότεροι φέτος με τις μάχες να είναι σώμα με σώμα, την επαφή με τον νερό να μην απουσιάζει, ενώ και ο στόχος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός! Ποιος κερδίζει; Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως την ασυλία την κερδίζει η άσπρη ομάδα είτε με 2-1 είτε με 2-0! Όσο για τους υποψήφιους; Αυτοί θα είναι η Δήμητρα και ο Παναγιώτης! Ποιος αποχωρεί θα το μάθετε με νέα διαρροή!

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι η παίκτρια που περνάει απευθείας στον τελικό του Survivor. Η παίκτρια νίκησε στο symbol game, κέρδισε την ασυλία και πήρε το εισιτήριο που την οδηγεί στον τελικό του reality επιβίωσης. Αυτή τη θέση στην τετράδα την ήθελαν όλοι και ο Νίκος Κοσμάς ήταν ένας από αυτούς που την ήθελαν περισσότερο. Έτσι, ο παίκτης έφτασε μέχρι τον τελικό του symbol game και έδωσε μεγάλη μάχη με την αντίπαλό του. Στο τέλος, όμως, ήταν η Κατερίνα Δαλάκα αυτή που κέρδισε. Τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιανός, οι υπόλοιποι παίκτες θα αγωνιστούν στους αγώνες κατάταξης. Ο νικητής θα είναι ο επόμενος παίκτης που θα πάει απευθείας στον τελικό της Αθήνας. Οι χαμένοι θα βρεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Survivor: Έπεσε κάτω και φώναζε από τον πόνο ο Παναγιώτης την ώρα του αγώνα

Παναγιώτης και Νίκος πήρα θέσεις μάχης, ωστόσο ο αγώνας διακόπηκε στο δευτερόλεπτο. Με το που σφύριξε ο Γιώργος Λιανός για να ξεκινήσει το ματς, ο Παναγιώτης έπεσε κάτω και φώναζε από τον πόνο. Αμέσως στο πλευρό του έσπευσαν οι γιατροί να δουν τι συμβαίνει, αλλά και οι συμπαίκτες του. Ο παίκτης βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, δεν ήταν τίποτα σημαντικό και γύρισε και πάλι στον αγώνα.

Survivor: Εκτός εαυτού η Δήμητρα με τον Μπορά

Δεν έχουν τελειωμό οι καβγάδες στο Survivor, ακόμα και λίγες μέρες πριν μάθουμε τον μεγάλο νικητή. Αυτή τη φορά, η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Bora Edin μπλέχτηκαν σε έναν καβγά διαρκείας που ξεκίνησε από το αγώνισμα και ολοκληρώθηκε την ώρα της κουβέντας με τον Σάκη Τανιμανίδη. Η ένταση ξεκίνησε όταν ο Μπορά άρχισε να φωνάζει στην Δήμητρα για να την αποσυντονίσει από τον στόχο. Εκείνη του είπε να σκάσει κι εκείνος βγήκε από τα ρούχα του. Στη συνέχεια, οι δύο παίκτες συνέχισαν να φωνάζουν ο καθένας στην ομάδα του και λίγο αργότερα το θέμα έφτασε στον Σάκη. Εκεί, ο Μπορά ευχήθηκε στη Δήμητρα να μην καταφέρει να περάσει στον τελικό! Στην άσπρη ομάδα σχολίασαν αρνητικά τον τρόπο που μίλησε στον αντίπαλό της, με την Αφροδίτη Σκαφίδα να το επισημαίνει. Ο ίδιος ο Μπορά λέει ότι δεν του αρέσει καθόλου να τον βρίζουν γυναίκες.

Survivor spoiler διαρροή 24/6/19: Ποιος θα κερδίσει; Δείτε το trailer

Survivor: Ζωντανά ο τελικός

Ο Σάκης Τανιμανίδης θα υποδεχτεί όλους τους παίκτες, αλλά και το κοινό στο γήπεδο στο Γαλάτσι, από όπου, έπειτα από την ψηφοφορία των τηλεθεατών θα αναδειχθεί ο Έλληνας νικητής του Survivor. Όπως κάθε χρόνο, από την πρώτη φορά που το έπαθλο κέρδισε ο Ντάνος, έτσι και φέτος, οι βραδιές του ημιτελικού και του τελικού είναι βραδιές ανασκόπησης της χρονιάς, με τους φιναλίστ να έχουν στο πλευρό τους, εκτός από τους συμπαίκτες τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Κυριακής 30 Ιουνίου. Από εκεί και μετά την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού θα προκύψει ο νικητής του Survivor 3.

Exit mobile version