Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Serial killer Κύπρος: “Τη μία την έπνιξα, την άλλη τη σκότωσα στο σεξ – Ζητώ συγγνώμη” (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Serial killer Κύπρος: “Τη μία την έπνιξα, την άλλη τη σκότωσα στο σεξ – Ζητώ συγγνώμη” (vid)

Serial killer Κύπρος: Επτά φορές ισόβια είναι η ποινή που επέβαλε το Κακουργιοδικείο Κύπρου στον serial killer Νίκο Μεταξά για τους επτά φόνους που έχει ομολογήσει.

Serial killer Κύπρος: Επτά φορές ισόβια είναι η ποινή που επέβαλε το Κακουργιοδικείο Κύπρου στον serial killer Νίκο Μεταξά για τους επτά φόνους που έχει ομολογήσει. Ο Δικαστής ανέφερε χαρακτηριστικά πως δεν τίθεται θέμα για τη ποινή αφού προβλέπεται ποινή ισοβίων για κάθε φόνο.  Οι ποινές πέντε ισοβίων είναι διαδοχικές, που σημαίνει πρακτικά ότι δεν θα βγει ποτέ από τη φυλακή και δεν θα έχει δικαίωμα προσφυγής στο Συμβούλιο επ’ Αδεία Αποφυλάκισης. Οι δύο ποινές ισοβίων θα συντρέχουν καθώς πρόκειται για εγκλήματα που έγιναν την ίδια χρονική στιγμή (μητέρες και παιδιά). Του επιβάλλονται επίσης ποινές για απαγωγές και άλλα αδικήματα.

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, όπου οδηγήθηκε για να δικαστεί ο serial killer της Κύπρου Νίκος Μεταξάς, ήταν φρικτές. Ενώπιον της έδρας και του ακροατηρίου, ο 35χρονος ίλαρχος επιχείρησε να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για τους 7 φρικιαστικούς φόνους -πέντε γυναικών και δυο παιδιών, αλλάζοντας τις αρχικές του τοποθετήσεις, ενώ ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας ότι έχει μετανιώσει. Σύμφωνα με το SigmaLive, ο serial killer ομολόγησε ότι έχει διαπράξει απεχθή εγκλήματα, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για τις 7 δολοφονίες. Μεταξύ άλλων είπε ότι «δεν μπορώ να πάω πίσω στον χρόνο» και πως το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να βοηθήσει για τη διαλεύκανση των εγκλημάτων του.

Ο 35χρονος, που είναι αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί στα δικαστικά χρονικά της Κύπρου, στη συνέχεια δήλωσε μεταμέλεια και τόνισε ότι ομολογεί πρώτα απ’ όλα στις ψυχές των θυμάτων του και στους συγγενείς, για τον πόνο που προκάλεσε. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κυπριακή κοινωνία που, όπως είπε, διερωτάται πώς και γιατί ένας άνθρωπος έφτασε σε αυτό το σημείο. Ο serial killer ισχυρίστηκε ότι το ίδιο ερώτημα βασανίζει και τον ίδιο. Αμέσως μετά, σύμφωνα με το SigmaLive, ξέσπασε σε λυγμούς μιλώντας για τα δυο παιδιά του, που είναι 6 και 9 ετών.

Δήλωσε πως σκότωσε τα παιδιά γιατί πίστευε πως τα εξέδιδαν οι μητέρες τους

Απίστευτες δικαιολογίες έδωσε ο serial killer Νίκος Μεταξάς στους ανακριτές για τις επτά δολοφονίες. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως είχε την εντύπωση ότι η Μαρί Ρόουζ και η Λίβια Μπουνέα εξέδιδαν τα παιδιά τους, την εξάχρονη Σιέρα και την οκτάχρονη Έλενα και τις εκμεταλλεύονταν ανώμαλοι.  Τα δυο κορίτσια τα σκότωσε με στραγγαλισμό μετά την δολοφονία των μητέρων τους. Μάλιστα όπως είπε, όταν σκότωσε την 6χρονη Σιέρρα σκεφτόταν την σφαγή των Ελλήνων το 1922.

Την Κάχτα Ανού (Ασμίτα Κάχτα Μπίστα), την σκότωσε μέχρι θανάτου, γιατί ενώ έκαναν sex αυτή αντιλήφθηκε ότι την κινηματογραφούσε και τον έφτυσε. Τότε νευριάσε και την χτύπησε μέχρι που την άφησε νεκρή.  Ανέφερε ακόμα ότι δεν πέρασε ούτε μια μέρα που να μην σκέφτηκε τα θύματα του. Επίσης έδωσε ακριβή περιγραφή για τον τρόπο που πέταγε τα πτώματα στις λίμνες και στο Μεταλλείο Μιτσερού.

Τη σκότωσα για να λυτρώσω το… παιδί!

Ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς ομολόγησε και τους επτά φόνους. Πρόκειται για τις δολοφονίες της 38χρονης Μαρί Ρόουζ, της 28χρονης Αριάν Παλάνας, της 30χρονης Κάχτα Ανού, της 36χρονης Λίβια Μπουνέα, της 8χρονης Έλενα Μπουνέα, της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά και της 6χρονη Σιέρα. Για τη Λιβία είπε ότι τη γνώρισε μέσω εφαρμογής γνωριμιών και ότι είχε υποψίες ότι… εξέδιδε το παιδί της. Σε ανύποπτο χρόνο, όπως ισχυρίστηκε, την έπιασε από τον λαιμό και την έσφιξε μέχρι που την είδε νεκρή. Ο Μεταξάς, σύμφωνα με το SigmaLive, τόνισε ότι ήθελε να δώσει λύτρωση στο… παιδί. Αμέσως μετά, ωστόσο, παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε με τον ίδιο τρόπο και την 8χρονη κόρη της Λίβια, Ελενα Μπουνέα. Ο serial killer είπε ενώπιον της έδρας ότι έβαλε το άψυχο κορμί της σε βαλίτσα.

Έπνιξε τη Μαρικάρ την ώρα που έκαναν σεξ

Για τη Μαρικάρ ο serial killer ανέφερε ότι γνωρίστηκαν μέσω Facebook και πως από την πρώτη στιγμή τη θεωρούσε ευάλωτη καθώς ο άνδρας της είχε πεθάνει. Ο Μεταξάς ομολόγησε ότι τη σκότωσε την ώρα που έκαναν σεξ, καθώς του «ξύπνησαν» μνήμες από τη δολοφονία της Λιβία. Ο συγκεκριμένος φόνος χαρακτηρίζεται ως εκ προ μελέτης καθώς ο serial killer είχε κρύψει μονωτική ταινία κάτω από το κρεβάτι, με την οποία στη συνέχεια την έπνιξε.

Serial killer: Θόλωσα και την έπιασα από τον λαιμό

Σε ό,τι αφορά τη Μαίρη Ρόουζ, και την κόρη της Σιέρα, ο serial killer Νίκος Μεταξάς υποστήριξε ότι γνωρίστηκαν από εφαρμογή γνωριμιών. Όπως είπε, ανέπτυξαν ερωτική σχέση με τη Μαίρη και σκεφτόταν να κάνει σοβαρή σχέση μαζί της. Ο 35χρονος ίλαρχος σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια μιας ερωτικής επαφής που είχαν άκουσαν το μωρό να κλαίει. Τότε, όπως είπε, κατέβηκαν και βρήκαν το μωρό χωρίς τις αισθήσεις του. Η φράση αυτή προκάλεσε την αντίδραση της κατηγορούσας Αρχής που έκανε λόγο για «ευφάνταστη εκδοχή». Ο serial killer συνέχισε λέγοντας ότι το μωρό ήταν νεκρό και πως εκείνος «θόλωσε» και έπιασε τη Μαίρη Ρόουζ από τον λαιμό.

Ανατριχιαστικές αφηγήσεις στο δικαστήριο

«Σε μια θολή στιγμή την πήρα από λαιμό και δε θυμάμαι πόση ώρα την κρατούσα από τον λαιμό. Όταν συνήλθα η Ρόουζ ήταν πεσμένη στο δωμάτιο. Έψαχνα παλμό και στις δυο δεν τα κατάφερα. Δεν ξανάνιωσα τόσο άδειος και χαμένος σκεφτόμουν τα παιδιά μου αν πάω φυλακή. Σκέφτηκα να τις πετάξω σε λίμνες ή πηγάδι για να μην εντοπιστούν». «Τις τύλιξα με σεντόνι και τις δυο και τις έβαλα στο καπό αυτοκίνητου. Οδήγησα στο μεταλλείο είδα ότι δεν είχε σφυγμό και την τύλιξα. Έδεσα ένα τούβλο που ήβρα εκεί. Μετά πήγα Ξυλιάτο και νομίζω το έδεσα και αυτό με τούβλο. Το έριξα το πτώμα κτύπησε σε δέντρο και το έσπρωξα. Προσπάθησα να σβήσω τις τύψεις ότι σκότωσα τη Ρόουζ. Δεν περνά μέρα που να μην το σκεφτώ».

Σύμφωνα με το SigmaLive, η κατηγορούσα Αρχή διέψευσε όλα όσα ισχυρίστηκε ο serial killer Μεταξάς περί κακοποίησης των παιδιών από τα θύματά του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις