Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βασίλης Σπανάκης: Καθημερινά στις γειτονιές της νότιας Αθήνας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Σπανάκης: Καθημερινά στις γειτονιές της νότιας Αθήνας

Βασίλης Σπανάκης: Ο γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της ΝΔ, Βασίλης Σπανάκης θα πολιτευτεί στο Νότιο Τομέα και είναι μία από τις ισχυρές νέες υποψηφιότητες, ως ένα πρόσωπο της νέας γενιάς.

Βασίλης Σπανάκης: Ο Βασίλης Σπανάκης, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον νότιο τομέα της Β΄Αθηνών, δίνει καθημερινά τον προεκλογικό αγώνα του στους δρόμους και τις γειτονιές της περιφέρειάς του, συνομιλώντας με τους πολίτες.

Λαϊκές αγορές, ΚΑΠΗ, πλατείες, εμπορικά κέντρα, καφενεία και καφετέριες, έχουν γίνει η «βάση» του, καθώς σε αυτά έχει την ευκαιρία να έρχεται σε άμεση επαφή με τους ανθρώπους της εκλογικής του περιφέρειας και να ακούει από τους ίδιους τα προβλήματα που τους απασχολούν.

«Είμαι ο Βασίλης Σπανάκης» τους συστήνεται σφίγγοντας εγκάρδια το χέρι τους. «Ένας από εσάς». Μεγαλωμένος στο Μοσχάτο, σε μια λαϊκή γειτονιά όπου όλοι γνωρίζονταν μεταξύ τους και νοιάζονταν ο ένας για τον άλλον, ζητάει τη στήριξη των πολιτών του νότιου τομέα της Αθήνας, για να τους δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσουν τη δική τους φωνή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Βασίλης Σπανάκης: Στα Νότια έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε

«Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε ψηλά την σημαία των διεκδικήσεων και να αναδείξουμε τα προβλήματα της κάθε περιοχής, μαζί με τις προτάσεις μας για την επίλυσή τους. Γι αυτόν τον λόγο επισκέπτομαι κάθε μέρα τις γειτονιές και συναντώ του ήρωες της καθημερινότητας. Τη μάνα και τον πατέρα που αγωνίζονται να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Τους ηλικιωμένους που ζουν με ψίχουλα αλλά περισσή περηφάνια. Τους επιστήμονες που αναγκάζονται να κάνουν μία άλλη εργασία για να ζήσουν με αξιοπρέπεια. Αλλά και πολλούς νέους που δεν το βάζουν κάτω και διεκδικούν με χαμόγελο και αισιοδοξία το μέλλον. Για όλους αυτούς θέλω να εκλεγώ βουλευτής. Για να έχουν στις 8 Ιουλίου, τη δική τους φωνή», εξηγεί και συμπληρώνει:

«Στα Νότια έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι με σκληρή δουλειά, πρόγραμμα και πείσμα θα τα καταφέρουμε. Η ασφάλεια κάθε γειτονιάς, η αντιμετώπιση της ανεργίας, η μείωση του ΕΝΦΙΑ, η βελτίωση των υπηρεσιών υγείας, η ανάπτυξη του δικτύου δημόσιων συγκοινωνιών, είναι οι άμεσες προτεραιότητες μου για την περιοχή μας. Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα αλλάζει σελίδα. Στο χέρι μας είναι!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις