Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γιώργος Βλάχος: «Δεν πρέπει να περάσει η κινδυνολογία του ΣΥΡΙΖΑ»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Βλάχος: «Δεν πρέπει να περάσει η κινδυνολογία του ΣΥΡΙΖΑ»

Γιώργος Βλάχος: Ο Γιώργος Βλάχος προσδιόρισε ως βασικούς άξονες του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ τη στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας για επενδύσεις και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Γιώργος Βλάχος: Ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής, που κατεβαίνει εκ νέου στις εκλογές 2019 με τη Νέα Δημοκρατία, πιστεύει ακράδαντα πως οι συνθήκες είναι πλέον ώριμες και η Νέα Δημοκρατία ως αυριανή κυβέρνηση καλείται να δρομολογήσει τις λύσεις μακράς πνοής που έχει ανάγκη η χώρα. Ιδίως για την Ανατολική Αττική, κομμάτι που αισθάνεται “δικό του”, ο Γιώργος Βλάχος έχει συγκεκριμένες προτάσεις στο χαρτί. Δίπλα, έχει ήδη σημειώσει τις λύσεις και δηλώνει έτοιμος να σηκώσει τα μανίκια.

«Η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, η οποία απαντά στην ανάγκη η χώρα να έχει σταθερή κυβέρνηση, είναι πιο κοντά από ποτέ», εκτίμησε ο υποψήφιος Βουλευτής Ανατολικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Βλάχος, μιλώντας την Τρίτη 18 Ιουνίου στην επίσημη έναρξη της προεκλογικής παρουσίας του με τη συμμετοχή εκατοντάδων, παλιών και νέων, φίλων του στο ξενοδοχείο «Holiday Inn». «Οι πολίτες θέλουν σταθερότητα και κυβερνητικό πρόγραμμα που ν’ ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής. Αυτό ακριβώς σημαίνει η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία», εξήγησε και παρουσίασε το προγραμματικό πλαίσιο της Νέας Δημοκρατίας, καλώντας τους φίλους του να στηρίξουν την προσπάθεια της ΝΔ και του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη για αυτοδύναμη ισχυρή κυβέρνηση.

«Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι μοναδική ευκαιρία ώστε με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ξεκινήσει μια νέα εποχή δημιουργίας και προόδου για τη χώρα και όλους τους Έλληνες», επισήμανε και πρόσθεσε ότι «δεν πρέπει να περάσει η κινδυνολογία του ΣΥΡΙΖΑ». Ο Γιώργος Βλάχος προσδιόρισε ως βασικούς άξονες του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας τη στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας για επενδύσεις και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους.

Τέλος, ζήτησε την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του και δεσμεύτηκε να είναι μια χρήσιμη παρουσία για την Ανατολική Αττική και μια υπεύθυνη φωνή για την Πατρίδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις