Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυτοκτονία – Ρέθυμνο: 46χρονος μαχαίρωσε τον αδερφό του και αυτοπυροβολήθηκε
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκτονία – Ρέθυμνο: 46χρονος μαχαίρωσε τον αδερφό του και αυτοπυροβολήθηκε

Αυτοκτονία - Ρέθυμνο: Δεν χωράει ο νους την τραγωδία στην οποία κατέληξε ένας συνηθισμένος οικογενειακός καυγάς μεταξύ δυο αδελφών σε χωριό του Ρεθύμνου.

Αυτοκτονία – Ρέθυμνο: Ακόμα μία τραγωδία στο Ρέθυμνο τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ένας 46χρονος άνδρας αυτοκτόνησε με κυνηγετική καραμπίνα. Το σώμα του άντρα, βρέθηκε από συγγενείς το Σάββατο το πρωί, και τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την πράξη τον 46χρονο παραμένουν αδιευκρίνιστα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο στενά συγγενικά πρόσωπα – φέρεται να ήταν αδέρφια – τσακώθηκαν μεταξύ τους. Πάνω στον έντονο καβγά, ο ένας έβγαλε μαχαίρι και να τραυμάτισε τον δεύτερο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν 44χρονο ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Ρεθύμνου, φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα από αιχμηρό αντικείμενο και νοσηλεύεται στη Χειρουργική Κλινική εκτός κινδύνου.

Ωστόσο, το δεύτερο πρόσωπο, ένας άντρας περίπου 46 ετών για λόγους ευθιξίας και χωρίς να μπορεί να αντέξει τη λογομαχία και τον τσακωμό που προηγήθηκε, προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα βάζοντας τέλος στη ζωή του με όπλο. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί τι είδους διαφορές είχαν οι δύο άνδρες μεταξύ τους. Τα τοπικά μέσα αναφέρουν πως ο άτυχος άνδρας αυτοκτόνησε καθώς πίστευε ότι σκότωσε τον αδερφό του.

Δείτε ακόμη:

Αυτοκτονία – Τρίκαλα: “Έκλαιγε, έτρεμε για τη δουλειά”, λέει συνάδελφος του 37χρονου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις