Ρέγιες – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο 11χρονος Χοσέ Αντόνιο στην ομάδα του Πέρεθ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρέγιες – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο 11χρονος Χοσέ Αντόνιο στην ομάδα του Πέρεθ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ρέγιες - Ρεάλ Μαδρίτης: Ο πρόεδρος της Ρεάλ, είχε υποσχεθεί ότι θα αναλάβει τα έξοδα μέχρι να ενηλικιωθεί ο γιος του αδικοχαμένου, Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, και το πρώτο βήμα έγινε.

23.06.2019 | 13:54

Ρέγιες – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο υιός του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες υπέγραψε συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τρεις εβδομάδες μετά τον θάνατο του πατέρα του. Ήταν 1 Ιουνίου όταν ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες έβρισκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα, βυθίζοντας στο πένθος το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Τρεις εβδομάδες αργότερα (22/6), ο υιός του αδικοχαμένου Ισπανού ποδοσφαιριστή υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Χοσέ Ρέγιες Λόπεθ θα ενσωματωθεί στις Ακαδημίες των Μαδριλένων, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να κάνει καριέρα ανάλογη του πατέρα του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που ξεκινάω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και ειδικά την οικογένειά του. Θα συνεχίζω να δουλεύω και να μαθαίνω με ταπεινότητα», έγραψε στο Instagram ο νεαρός ποδοσφαιριστής.  Η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως είχε διαμηνύσει ο Φλορεντίνο Πέρεθ, θα φρόντιζε για τον μικρό μέχρι την ενηλικίωσή του προκειμένου να βοηθήσει με αυτό τον τρόπο την οικογένεια του άλλοτε Ισπανού διεθνή κι έτσι, ο Χοσέ Άνχελ Αντόνιο Ρέγες, το Σάββατο, υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους «μερένγκες»…

Δείτε την ανάρτηση:

Γιος Ρέγιες: Ο συγκινητικός τρόπος που αποχαιρέτησε τον πατέρα του

Ο 11χρονος Χοσέ Ρέγιες ο νεότερος έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή μετά από ένα τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα, στην οποία, μεταξύ άλλων, έγραψε «ήμουν και θα είμαι πάντα περήφανος για σένα πατέρα». Ως πρώτη από τις 10 φωτογραφίες της ανάρτησης ο γιός του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή επέλεξε «την τελευταία στιγμή που περάσαμε μαζί μπαμπά». Όπως γράφει «εκείνη την ημέρα μου έδωσες μια συμβουλή, όπως έκανες πάντα, αλλά σήμερα έχεις φύγει και δεν θα επιστρέψεις και αυτό είναι πολύ δύσκολο για μένα». «Δεν περάσαμε όσο χρόνο θα θέλαμε μαζί αλλά μόνο εσύ κι εγώ γνωρίζουμε πόσο αγαπούσαμε ο ένας τον άλλο. Ξέρω ότι θα με φροντίζεις από τον ουρανό και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Σε αγαπώ μπαμπά» κλείνει το συγκινητικό μήνυμα του 11χρονου αγοριού.

Exit mobile version