Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εκλογές 2019: Ο Αλέφαντος σε προεκλογικό σποτ – “Βουλή παίξε μπαλίτσα”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Ο Αλέφαντος σε προεκλογικό σποτ – “Βουλή παίξε μπαλίτσα”

Εκλογές 2019: «Βουλή παίξε μπαλίτσα», ζητά ο Νίκος Αλέφαντος με το ιδιαίτερο προσωπικό του ύφος, σε προεκλογικό σποτ υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στον Πειραιά.

Εκλογές 2019: Στο προεκλογικό σποτ του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Τάσου Αβραντίδη πρωταγωνιστεί ο Νίκος Αλέφαντος! Να «παίξει μπαλίτσα» ζητά από τη Βουλή ο παλιός προπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Αλέφαντος με το χαρακτηριστικό του ύφος, για το οποίο αγαπήθηκε από τους φιλάθλους. «Στην πολιτική χρειάζεσαι για να χαλάσουμε τον κόσμο! Βουλή, παίξε μπαλίτσα. Βάλε τον φοβερό Αβραντίδη μέσα. Θα χαλάσει τον κόσμο. Να κυβερνήσει με τον Μητσοτάκη. Γιατί βοηθάει: Φτωχό, συνταξιούχο, φουκαρά, νέο, μπατίρη, γιαγιάδες. Τα πάντα όλα, Αβραντίδης!», αναφέρει ο Νίκος Αλέφαντος στο προεκλογικό σποτ με ποδοσφαιρικούς… όρους.

Με το ρολόι να μετράει αντίστροφα για την τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών, θυμηθήκαμε το επικό βίντεο του Νίκου Αλέφαντου από τις εκλογές του Ιανουαρίου, στο οποίο με το δικό του μοναδικό τρόπο ζητά μετ’ επιτάσεως debate, βάζοντας στο στόχαστρο τότε τον Αντώνη Σαμαρά. Την επική ατάκα μάλιστα χρησιμοποίησε και ο Νίκος Παππάς, όταν καλούσε τη Νέα Δημοκρατία σε debate για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Το σποτ:
Η ατάκα…
Το Tweet του Νίκου Παππά:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις