Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σοφία Φύρου: Πιο καυτή από ποτέ στη Μύκονο
LIFESTYLE

Σοφία Φύρου: Πιο καυτή από ποτέ στη Μύκονο

Σοφία Φύρου: Το γνωστό μοντέλο αναστάτωσε και πάλι την Μύκονο με την πληθωρική παρουσία της και ανέβασε τον... υδράργυρο στα ύψη.

Σοφία Φύρου: Ότι και να πει κανείς γι’ αυτό το κορίτσι, όσες γραμμές κι αν γραφτούν γι’ αυτό το κορμί θα είναι λίγα. Η Σοφία Φύρου είναι σκέτος δυναμίτης, η οποία έχει αποδείξει ότι όπου κι αν εμφανίζεται ο υδράργυρος ανεβαίνει επικίνδυνα. Η μελαχρινή καλλονή βρέθηκε στην Μύκονο και προκάλεσε για άλλη μια φορά ταραχή. Η Σοφία φόρεσε κόκκινο μπικίνι, πήγε για μπάνιο σε πισίνα ανέδειξε με τον πιο ωραίο τρόπο τις χυμώδεις καμπύλες της βάζοντας ιδέες… Το αποτέλεσμα είναι κάτι περισσότερο από καυτό, αφού τόσο τα ψηλά όσο και τα χαμηλά της τραβούν όλα τα βλέμματα πάνω τους.  Μία ματιά στα πλάνα του Mykonos Live TV θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε το γιατί.

Κάθε φορά που η Σοφία Φυρού εμφανίζεται με μαγιό στην Μύκονο, τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα και ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη. Αναμφισβήτητα, οι χυμώδεις καμπύλες είναι το δυνατό της ατού. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με τις συνεντεύξεις. Η ρεπόρτερ του Mykonos Live TV την τσάκωσε να βολτάρει στα κοσμοπολίτικα Ματογιάννια και προσπάθησε να της αποσπάσει αποκλειστικές δηλώσεις αλλά μάταια.

Παρακολουθήστε το βίντεο και τις δηλώσεις της μελαχρινής θεάς που προκαλεί πανικό σε κάθε πέρασμά της:

Σοφία Φύρου: Η “σχέση” με τον Βρεττό

Τη Σοφία Φύρου τη μάθαμε από τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό, καθώς ήταν στο αυτοκίνητο όταν προκλήθηκε το πολύ σοβαρό τροχαίο. Οι φήμες ήθελαν τότε το ζευγάρι να χωρίζει, επειδή η μελαχρινή καλλονή έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους για το τροχαίο, κάτι που εξόργισε τον τραγουδιστή.  Ο Ηλίας Βρεττός ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα δύο σοβαρά χειρουργεία.  Ο τραγουδιστής μετά την περιπέτεια που είχε, μίλησε Thema People και τον Κώστα Μπουρούση, αναφέρθηκε στο τροχαίο και έγινε συγκεκριμένος και για τη συνεπιβάτη του, Σοφία Φυρού, που οδηγούσε το αμάξι.

 Ποια είναι αλήθεια η σχέση ανάμεσά τους;

«Δεν έχω δηλώσει ποτέ ότι η οδηγός είναι σύντροφός μου. Είναι φίλη μου. Εννοείται ότι είχαμε επαφή μετά το ατύχημα. Ευτυχώς η κοπέλα είναι μια χαρά στην υγεία της. Αν δείτε την καμπίνα του αυτοκινήτου, η θέση του συνοδηγού είναι εξαφανισμένη. Αν δε φορούσα ζώνη, με τέτοιο μπαμ το σώμα μου θα είχε φύγει εκτός αυτοκινήτου και πιθανότατα θα ήταν διαμελισμένο και θα μαζεύαμε κομματάκια στην παραλιακή.

Μπήκα στη διαδικασία να συζητήσω τι συνέβη με την φίλη μου, αλλά δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να κατηγορήσω έναν άνθρωπο που οδηγούσε, για το αν αντέδρασε σωστά ή όχι. Δεν ήμουν σε θέση να δω καλά τι συνέβη. Και όταν είσαι στο αυτοκίνητο ενός άλλου ανθρώπου. Δεν είχε πιει, δεν νύσταζε, δεν την πήρε ο ύπνος. Η οδηγός λέει ότι υπήρξε ένα αυτοκίνητο που μας έκλεισε. Εγώ είδα ένα αυτοκίνητο να περνά πολύ κοντά μας όταν το αυτοκίνητο κατευθυνόταν προς το κράσπεδο. Μπορώ να πω μόνο αυτά που είδα», εξήγησε ο Ηλίας Βρεττός. Παρόλα αυτά, μια φωτογραφία έδειχνε πως είναι κάτι παραπάνω από φίλοι…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις