Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Power of Love – Spoiler: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές του τελικού
LIFESTYLE

Power of Love – Spoiler: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές του τελικού

Power of Love - Spoiler: Απόψε ο μεγάλος τελικός του Power of Love 2.

Power of Love – Spoiler: Απόψε θα «ρίξει αυλαία» το Power of Love 2, με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν τον μεγάλο τελικό. Στο σημερινό Gala, που θα είναι και το τελευταίο, θα μάθουμε ποιοι θα είναι οι δύο νικητές που θα πάρουν και το πολυπόθητο έπαθλο των 10.000 ευρώ έκαστος. Οι οκτώ φιναλίστ, που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο είναι η Άννα Ελευθερίου, η Ρένια Τσακίρη, η Ζένια Σολδάτου, η Ρεγγίνα Γκαϊνά, ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο Παύλος Τερζόπουλος, ο Τζόνι Αμπατζόπουλος και ο Βασίλης Χαλκιάς.

H Άννα Ελευθερίου και ο Παύλος Παπαδόπουλος πέρασαν στον τελικό από την ψηφοφορία του κοινού, ως οι πιο αγαπημένοι παίκτες του σπιτιού, ενώ η Ρένια Τσακίρη και ο Παύλος Τερζόπουλος πήραν επίσης από το κοινό μια θέση στον τελικό, ως το πιο αγαπημένο ζευγάρι του σπιτιού. Οι υπόλοιποι φιναλίστ προέκυψαν μετά από ψηφοφορία, που πραγματοποιήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στο σπίτι της αγάπης από τους παίκτες του σπιτιού.

Power of Love: Η καταγγελία του Χρώνη

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν να ρίξει αυλαία το Power of Love, ένας πρώην παίκτης του σπιτιού προχώρησε σε μια καταγγελία, ισχυριζόμενος ότι η όλη διαδικασία είναι στημένη και το αποτέλεσμα είναι προκαθορισμένο, συμβουλεύοντας τον κόσμο να μην αγωνιά και να παρακολουθήσει απλά, με χαλαρότητα τη διαδικασία.

Ο λόγος για τον Αντώνη Χρώνη, τον παίκτη που ήταν στο σπίτι το πρώτο διάστημα προβολής του δεύτερου κύκλου και είχε μάλιστα δεσμό με μια από τις φιναλίστ του παιχνιδιού, την Ρένια Τσακίρη. Ο Αντώνης, με μια ανάρτηση στο Instagram, αποκάλυψε ότι το αποτέλεσμα είναι στημένο και συμβούλευσε τους τηλεθεατές να μην κάνουν τον κόπο να ψηφίσουν και να παρακολουθήσουν σαν ένα απλό θέαμα τον τελικό.

«Ρε μη το παλεύετε άδικα, δεν έχει καμία ουσία, είναι ήδη καθορισμένο το αποτέλεσμα του τελικού μήνες πριν. Απλά περιμένετε να τα δείτε, εσείς που και καλά δεν τα ξέρετε. Τα φιλιά μου… άντε και του χρόνου με κάνα δυο άτομα διαφορετικά ελπίζω στα μαγειρέματα, γιατί αλλιώς θα πιάσει χειρότερο πάτο».

Power of Love – Spoiler: Oι μεγάλοι νικητές

Σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες οι νικητές του ριάλιτι θα είναι ο Παύλος Παπαδόπουλος

…και η Άννα Ελευθερίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις