Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πασχάλης Τσαρούχας – Αλβανοί: “Είμαι σχεδόν ο εθνικός τους ήρωας” (vid)
LIFESTYLE

Πασχάλης Τσαρούχας – Αλβανοί: “Είμαι σχεδόν ο εθνικός τους ήρωας” (vid)

Πασχάλης Τσαρούχας - Αλβανοί: O ηθοποιός αποκάλυψε ότι για τους Αλβανούς εκείνη την εποχή ήταν σχεδόν εθνικός ήρωας, γιατί στη σειρά υποδυόταν έναν εργοδότη που τους έβαζε ένσημα.

Πασχάλης Τσαρούχας – Αλβανοί: Ο Πασχάλης Τσαρούχας είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της γενιάς του και τα προηγούμενα χρόνια είχε λάβει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές σειρές που είχαν σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Μια από αυτές ήταν και η σειρά «Η αγάπη ήρθε από μακριά» όπου ο Πασχάλης Τσαρούχας έδωσε τον καλύτερο του εαυτό. «Όταν έπαιζα στο «Η αγάπη ήρθε από μακριά», ήταν πολύ φρέσκια η κατάσταση των Αλβανών που έρχονταν στην Ελλάδα και υπήρχε ένας φόβος, μια άγνοια του κόσμου απέναντι στους ανθρώπους αυτούς και η σειρά έβαζε κάποια πράγματα στη θέση τους.

Για τους Αλβανούς είμαι σχεδόν ο εθνικός τους ήρωας γιατί τους έβαζα ένσημα. Έπαιζα έναν εργοδότη, ο οποίος στους ανθρώπους που δούλευαν γι’ αυτόν έβαζε ένσημα. Ήμουν φιλαράκι, ήμουν καλό αφεντικό. Κάποια στιγμή που πήγα στην Αλβανία για 2-3 μέρες έζησα πράγματα που δεν μπορεί να φανταστεί κανείς. Εκδηλώσεις λατρείας! Δεν με άφηναν να πληρώσω ούτε στο βενζινάδικο». Μιλώντας στη Φωλιά των Κου Κου, ο Πασχάλης Τσαρούχας αποκάλυψε πως επρόκειτο να παίξει στο καινούργιο σήριαλ που σκηνοθετεί ο Μανούσος Μανουσάκης για το Open tv με τίτλο «Το Κόκκινο Ποτάμι», όπου το όνομά του είχε ανακοινωθεί, όμως τελικά δεν εντάχθηκε. Μάλιστα, κάτι που δεν γνωρίζαμε, είναι πως τον ρόλο του Αλβανού στο “Η αγάπη ήρθε από μακριά”, ο Μανουσάκης τον είχε προσφέρει στον Απόστολο Γκλέτσο, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Όταν ο Απόστολος Γκλέτσος αρνήθηκε τον ρόλο του Αλβανού

«Θυμάμαι πολλά περιστατικά με πολύ χιούμορ. Προτείνω στον Απόστολο Γκλέτσο να παίξει στην σειρά «Η αγάπη ήρθε από μακριά» με τον Αλβανό οικονομικό μετανάστη που παίρνει τη γυναίκα του αφεντικού του. Έρχεται λοιπόν ο Αποστόλης στο γραφείο, παίρνει το σενάριο, φεύγει. Με παίρνει την άλλη μέρα πρωί πρωί τηλέφωνο και μου λέει: «Αν θες να τελειώσεις το σίριαλ, μη μου δώσεις αυτό το ρόλο». «Γιατί ρε Απόστολε;». «Ο πρώτος ταξιτζής που θα με πει «κερατά» θα του φάω το λαρύγγι, οπότε αν θες να τελειώσεις το σίριαλ, μη μου δώσεις το ρόλο». Αυτό είναι χαριτωμένο. Έτσι, με αυτή την αυτογνωσία ο Αποστόλης, με έσωσε και δεν έπαιξε», ανέφερε συγκεκριμένα ο Μανούσος Μανουσάκης.

Ο Αλβανός «Ίλια» Κώστας Σόμμερ και η γυναίκα του αφεντικού (Πασχάλη Τσαρούχα), «Βασιλική Βραχνού» Λίνα Σακκά ερωτεύονται παράφορα ενάντια σε όλους. «Η αγάπη ήρθε από μακριά», είχε σπάσει τα μηχανάκια της τηλεθέασης.

Η νέα σειρά του Μανούσου Μανουσάκη

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η σειρά “Το Κόκκινο Ποτάμι” θα έχει ως θέμα της τη Γενοκτονία των Ποντίων και θα προβληθεί τη νέα σεζόν στο κανάλι Open TV. Ο Μανούσος Μανουσάκης σε συνέντευξή του μίλησε για το αν μάθαμε τελικά κάτι από αυτό το τραγικό γεγονός και για το αν πιστεύει ότι θα υπάρχουν αντιδράσεις για τη σειρά. «Μπα. Δεν έχουμε μάθει το παραμικρό, ούτε καν από τον Τρωικό Πόλεμο έως σήμερα. Από τον τσακωμό του Αχιλλέα και του Αγαμέμνονα για τα λάφυρα. Ο Αχιλλέας είχε κλειστεί στην τέντα του, στο στρατόπεδο των Μυρμιδόνων και οι αρχαίοι μακελεύονταν από τους Τρώες. Η συνάφεια είναι αποτροπιαστική». Ο Μανουσάκης επιστρέφει στην τηλεοπτική δημιουργία έπειτα από 11 χρόνια. Η τελευταία δουλειά του ήταν η σειρά «Ο φάρος».

Όσα είπε ο Πασχάλης Τσαρούχας στη Φωλιά των Κου Κου:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις